Limbajul secret al leadershipului

Limbajul secret al leadershipului - Stephen Denning
Pret: 52,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLimbajul secret al leadershipului
Comanda acum "Limbajul secret al leadershipului - Stephen Denning" de pe libraria ishop la pretul de 52,25 lei
Descriere carte:
Cum procedeaza liderii pentru a avea priza la publicul lor?

Stephen Denning, cunoscator al artei de a spune povesti care remodeleaza afacerile, explica de ce abordarea traditionala a comunicarii nu functioneaza in leadership si arata tiparele ascunse pe care liderii eficienti le folosesc pentru a aprinde scanteia schimbarii. In Limbajul secret al leadershipului , el arata cum poate fi inspirat entuziasmul pentru o cauza, oricat de sceptica, cinica sau ostila ar fi audienta.

Denning introduce conceptul de inteligenta narativa - abilitatea de a intelege, de a actiona si reactiona la timpul potrivit in lumea afacerilor, pe care el o descrie ca o mereu schimbatoare lume a povestilor ce se intretes. Ne arata de ce aceasta abilitate este vitala in leadership, care ii sunt dimensiunile si cum poate fi masurata.

Explicatiile, exemplele si trucurile din Limbajul secret al leadershipului sunt esentiale pentru CEO, manageri, brand manageri, politicieni, profesori, parinti - adica pentru oricine are de gand sa schimbe lumea.

"Aceasta carte a primit o multime de aprecieri. Este categoric o carte pentru cei interesati de leadershipul transformational." Strategic Communication Management

"Daca oamenii de afaceri nu inteleg si nu preiau imediat ideile din aceasta carte, si ei, si organizatiile lor, sunt condamnati la esec. [...] Liderii fac mai mult decat sa conceapa si sa aplice strategii, ei trebuie sa-i inspire pe oameni sa-i urmeze... Aceasta carte arata cum." Financial Times

In 2007, Financial Times a plasat Limbajul secret al leadershipului pe locul al doilea in topul Celor mai bune carti de business ale anului.

"Steve Denning vede lucruri peste care noi ceilalti trecem prea usor si, mai mult, ni le explica atat de limpede, incat oricine le poate intelege." Chip Heath, Stanford University Despre autor

Stephen Denning este senior fellow la James MacGregor Burns Academy of Leadership, de la Universitatea Maryland. A fost director de program pentru managementul cunostintelor la Banca Mondiala.

S-a nascut la Sydney, a studiat Dreptul si Psihologia la universitatea locala si a lucrat ca avocat vreme de mai multi ani. Ulterior, si-a luat diploma postuniversitara in Drept la Universitatea Oxford. In 1969 s-a alaturat echipei de la Banca Mondiala, unde a detinut diverse posturi de conducere. Din 1996 pana in 2000, in calitate de director pentru managementul cunostintelor, Denning a condus programul de impartasire a cunostintelor al Bancii Mondiale. Din anul 2000 lucreaza cu organizatii din Statele Unite, Europa, Asia si Australia, in domenii precum leadershipul, inovatia si naratiunea de afaceri.

Denning este autorul lucrarilor The Springboard: How Storytelling Ignites Action in Knowledge-Era Organizations (2000), Squirrel Inc.: A Fable of Leadership through Storytelling (2004) si The Leader's Guide to Storytelling: Mastering the Art and Discipline of Business Narrative (2005). A mai publicat un roman si un volum de poezii, fiind membru asociat al Royal Society of Arts.

In noiembrie 2000, Teleos l-a inclus pe Denning printre cei mai admirati zece lideri in domeniul cunoasterii din lume. Cuprins Cuvant inainte: Darul de a spune povesti si afacerile
Prefata: Experienta mea in lumea leadershipului
I. CE ESTE LEADERSHIPUL TRANSFORMATIONAL?
Introducere: Zece greseli pe care le fac liderii care doresc schimbarea
1. Limbajul secret al leadershipului
II. LIMBAJUL LEADERSHIPULUI:
PRINCIPALELE CONDITII FAVORABILE
2. Articularea unui scop clar si inaltator
3. Povestea liderului: devotamentul fata de obiectiv
4. Profunda cunoastere a povestii ascultatorilor
5. Cultivarea inteligentei narative
6. Sa spui povesti adevarate
7. Prezenta leadershipului: limbajul nonverbal
al leadershipului
III. LIMBAJUL LEADERSHIPULUI: PASI-CHEIE
8. Captarea atentiei publicului
9. Stimularea dorintei
10. Consolidarea prin argumente logice
11. Continuarea dialogului
12. Epilog
Anexa 1: Prezentare catre Comitetul pentru Managementul
Schimbarii al Bancii Mondiale: aprilie 1996
Anexa 2: Modele si exercitii
Anexa 3: Care este nivelul vostru de inteligenta narativa?
Note
Multumiri

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Limbajul secret al leadershipului
Cartea Limbajul secret al leadershipului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Limbajul secret al leadershipului - Stephen Denning" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tehnica organizarii lucrurilor - Julie Morgenstern Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Julie Morgenstern
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management