Limba romana. Caietul elevului de clasa a VIII-a (ed. 2011)

Limba romana. Caietul elevului de clasa a VIII-a (ed. 2011) - Alexandru Crisan Sofia Dobra Florentina Samihaian
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLimba romana. Caietul elevului de clasa a VIII-a (ed. 2011)
Comanda acum "Limba romana. Caietul elevului de clasa a VIII-a (ed. 2011) - Alexandru Crisan Sofia Dobra Florentina Samihaian" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Caietul are aceeasi structura ca manualul si este scris in spiritul metodei comunicativ-functionale de abordare a limbii romane. Caietul elevului: - are exercitii numeroase si diverse de limba romana, de literatura si de comunicare; - completeaza aplicatiile pentru fiecare tema din manual; - ofera sugestii de abordare a unui text literar la prima vedere, de redactare a unui rezumat, a unei caracterizari, a unei scrisori sau a unei invitatii; - exerseaza instrumentele de lucru solicitate de examenul de capacitate; - recapituleaza toate cunostintele din clasele V-VIII solicitate de examinarile finale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Limba romana. Caietul elevului de clasa a VIII-a (ed. 2011)
Cartea Limba romana. Caietul elevului de clasa a VIII-a (ed. 2011) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Limba romana. Caietul elevului de clasa a VIII-a (ed. 2011) - Alexandru Crisan Sofia Dobra Florentina Samihaian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cultura civica (lb. germana) - cls. a VIII-a  - Maria Liana Lacatus, Mihaela Penu Puscas Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a VIII-a
Maria Liana Lacatus, Mihaela Penu Puscas
19,00 lei
Chimie. Manual Pentru Clasa  A Viii-a - GHEORGHIU Cornelia Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a VIII-a
GHEORGHIU Cornelia
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a VIII-aCarti recomandate din categoria Clasa a VIII-a