Limba franceza clasa a VIII a

Limba franceza clasa a VIII a - Aurelia Turcu Ilie Minescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLimba franceza clasa a VIII a
Comanda acum "Limba franceza clasa a VIII a - Aurelia Turcu Ilie Minescu" de pe libraria ishop la pretul de 18,99 lei
Descriere carte:
Manualul de limba franceza a fost conceput conform noilor directii de predare-invatare a limbilor moderne din perspectiva modelului comunicativ-functional. El continua seria manualelor de gimnaziu eleborate cu profesionalism pentru atingerea obiectivelor de referinta si a activitatilor de invatare stabilite prin curriculum-ul national la nivelul acestui an de studiu. Rolul acestui manual este de a-l familiariza pe elev cu metodele activitatii intelectuale-lectura explicita, observatia atenta a documentului, judecata de valoare, elaborarea unui plan sau al unui program de lucru, tehnici de compunere, redactare, expunere, argumentare si cu comprimarea opiniei personale prin acte de vorbire adecvate situatiei de comunicare. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Limba franceza clasa a VIII a
Cartea Limba franceza clasa a VIII a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Limba franceza clasa a VIII a - Aurelia Turcu Ilie Minescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Algebra, Geometrie. Clasa A Viii-a. Partea A Ii-a - Negrila Anton, Negrila Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a VIII-a
Negrila Anton, Negrila Maria
7,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a VIII-aCarti recomandate din categoria Clasa a VIII-a