Licitatia lui Flan

Licitatia lui Flan - Gayle Brandeis
Pret: 23,74 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLicitatia lui Flan
Comanda acum "Licitatia lui Flan - Gayle Brandeis" de pe libraria ishop la pretul de 23,74 lei
Descriere carte:
Flan Parker este derutata. Sotul, adorabil dar ghinionist, pierde vremea incercand sa-si termine teza de doctorat, copiii sunt din ce in ce mai greu de stapanit si activitatea ei de suflet - licitatiile de maruntisuri pe care le vindea apoi pe pajistea din fata casei lor din uitatul orasel studentesc din Riverside, California - este pusa in pericol de catre autoritatile locale. Flan incearca sa suplimenteze bugetul familiei cumparand si revanzand nimicurile pline de amintiri, mici comori uitate de fostii lor proprietari prin unitatile destinate depozitarii, inchiriate de unii si de altii. Castigarea la licitatie a unei cutii in care nu se gaseau decat o adresa si un biletel pe care scria doar "da" o decid pe Flan - cu WaltWhitman ca ghid spiritual - sa porneasca in cautarea intelesului acelui bilet, dar si a adevarurilor si a "da" - urilor din viata ei si a celor din preajma ei - familie, prieteni, vecini. O fascineaza in special Sodaba, femeia cu chipul ascuns sub burka, vecina din Afghanistan. Temporal situata in anul urmator atacurilor de la 11 septembrie, actiunea este evident marcata de problemele sociale si politice ale acelor momente. La tensiunile rasiale deja existente se adauga presiunea accidentului in care Sodaba o loveste involuntar pe fetita lui Flan. Si totusi intre cele doua femei se leaga o puternica prietenie. Interesul pe care il manifesta pentru misterioasa si fascinanta femeie va fi insa platit scump de Flan si de familia ei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Licitatia lui Flan
Cartea Licitatia lui Flan in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Licitatia lui Flan - Gayle Brandeis" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bastarda Istanbulului - Elif Shafak Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Elif Shafak
28,95 lei
Despre dragoste si alti demoni - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
31,33 lei
Spre far - Virginia Woolf Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Virginia Woolf
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala