Libertatea de a alege - O declaratie personala

Libertatea de a alege - O declaratie personala - Milton Friedman & Rose Friedman
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLibertatea de a alege - O declaratie personala
Comanda acum "Libertatea de a alege - O declaratie personala - Milton Friedman & Rose Friedman" de pe libraria ishop la pretul de 71,00 lei
Descriere carte:

In aceasta carte clasica despre economie, libertate si relatiile dintre cele doua, Milton si Rose Friedman explica modul in care explozia legilor si a reglementarilor a erodat libertatea fiecaruia dintre noi si ne-a afectat prosperitatea. Pornind de la exemplul Statelor Unite, autorii propun spre analiza capitalismul competitiv ca sistem al libertatii economice si politice, cu implicatii pozitive pentru functionarea interna a societatii.

Puternica si convingatoare, Libertatea de a alege ne explica ce trebuie sa schimbam ca sa fim din nou sanatosi economic si liberi.

"As vrea ca lumea sa isi aminteasca de mine ca de un prieten al libertatii. Daca analizezi istoria, vezi ca, oriunde exista crestere economica si unde capitalimsul infloreste, oamenii traiesc mai mult si mai bine."
Milton Friedman

"Milton Friedman readuce in atentie adevarul si ne aminteste cat de liber si imbelsugat poate functiona societatea daca ii permitem. De aceea a meritat Premiul Nobel pentru economie si de aceea merita sa cititi aceasta carte."
Reader`s Digest

"O carte remarcabila pentru claritate, candoare, logica si parerea explicita despre implicatiile politice."
The New York Times Book Review

"Excelenta aceasta carte. Nu am mai citit o descriere atat de directa si simpla a relelor din societatea noastra si nici a masurilor pe care noi, ca cetateni intr-o democratie, ar trebui sa le luam."
Chicago Sun Times

"De-a lungul generatiilor, exista foarte putini oameni cu idei suficient de originale ca sa modifice vizibil directia civilizatiei. Milton este unul dintre acesti cativa oameni."
Alan GreenspanVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Libertatea de a alege - O declaratie personala
Cartea Libertatea de a alege - O declaratie personala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Libertatea de a alege - O declaratie personala - Milton Friedman & Rose Friedman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Obsesia decalajelor economice - Gheorghe Postelnicu , Catalin Postelnicu Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Gheorghe Postelnicu , Catalin Postelnicu
8,55 lei
Poate supravietui capitalismul? - Joseph A. Schumpeter Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Joseph A. Schumpeter
52,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EconomieCarti recomandate din categoria Economie