Liberalismul economic. O introducere

Liberalismul economic. O introducere - Gwartney, James D.; Stroup, Richard L.; Lee, Dwight R.
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLiberalismul economic. O introducere
Comanda acum "Liberalismul economic. O introducere - Gwartney, James D.; Stroup, Richard L.; Lee, Dwight R." de pe libraria ishop la pretul de 19,80 lei
Descriere carte:
O lucrare complexa, dar clara, pe care nici un om inteligent n-o poate ignora, deoarece ofera cea mai buna initiere inA  tainele gandirii economice si in spiritul liberalismului economic modern in care traim.

"O splendida si competenta ... expunere a principiilor de baza ale stiintei economice. In ciuda complexitatii problemelor tratate, expunerea evita orice forma de jargon, fiind simpla, concisa si clara." (Milton Friedman, Laureat al Premiului Nobel pentru Economie, 1976)
"Jurnalismul economic si cartile de popularizare sunt de cele mai multe ori bazate pe analize confuze si slab documentate; lucrarile academice sunt de cele mai multe ori solide analitic si bine documentate, dar atat de prost scrise, incat devin ininteligibile. Aceasta carte este o incercare reusita de a combina tot ceea ce este mai bun in cele doua tipuri de discurs. O analiza economica solida, prezentata intr-un mod simplu si clar." (James Buchanan, George Mason University, Laureat al Premiului Nobel pentru Economie, 1986)

Grafica: Ionut Brostianu
Editor: Adina Saucan

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Liberalismul economic. O introducere
Cartea Liberalismul economic. O introducere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Liberalismul economic. O introducere - Gwartney, James D.; Stroup, Richard L.; Lee, Dwight R." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Teoria clasei de lux - Thorstein Veblen Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Thorstein Veblen
66,00 lei
Capitalismul bun, capitalismul rau si economia dezvoltarii si a prosperitatii - William J. Baumol, Robert E. Litan, Carl J. Schramm Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
William J. Baumol, Robert E. Litan, C...
33,20 lei
Idei noi de la economisti morti - Todd G. Buchholz Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Todd G. Buchholz
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EconomieCarti recomandate din categoria Economie