Libera Circulatie A Persoanelor, Bunurilor, Serviciilor si Capitalurilor (nr.6)

Libera Circulatie A Persoanelor, Bunurilor, Serviciilor si Capitalurilor  (nr.6) - Mihaela Cracana, Marcel Capatana
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLibera Circulatie A Persoanelor, Bunurilor, Serviciilor si Capitalurilor  (nr.6)
Comanda acum "Libera Circulatie A Persoanelor, Bunurilor, Serviciilor si Capitalurilor  (nr.6) - Mihaela Cracana, Marcel Capatana" de pe libraria ishop la pretul de 16,20 lei
Descriere carte:
Dupa extinderea Uniunii Europene la 25 de State Membre - Piata Interna - este un spatiu de aproximativ jumatate de miliard de locuitori si 20 de milioane de intreprinderi, care se bucura de drepturile de libera circulatie a marfurilor, persoanelor, serviciilor si capitalurilor - se compune din toate Statele Membre Uniunii Europene si tarile Zonei Economice Europene (Norvegia, Islanda si Liechtenstein). UE a incheiat acorduri si cu alte tari, astfel incat libera circulatie a marfurilor, persoanelor, serviciilor si capitalului se aplica, in parte si acestora. Legislatia referitoare la Piata Interna afecteaza domeniile conectate cu libertatea de miscare, precum protectia consumatorilor si a mediului, dreptul de a munci in alta tara, siguranta produselor si licitatiile publice. Principiul de baza al Pietei Interne este libera circulatie a persoanelor, bunurilor, serviciilor si a capitalurilor, care consta in faptul ca toate barierele care s-ar opune acestei circulatii intr-o maniera libera au fost interzise. Cartea vine in ajutorul cetatenilor si informeaza pe cel interesat cu privire la situatiile concrete la care suntem supusi de la 1 ianuarie 2007. Astfel, ghidul prezinta o paleta larga de informatii pentru fiecare cetatean in parte: de la cel care doreste sa munceasca sau sa studieze in spatiul Uniunii, pana la cel care vrea sa-si vanda produsul traditional pe piata europeana.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Libera Circulatie A Persoanelor, Bunurilor, Serviciilor si Capitalurilor  (nr.6)
Cartea Libera Circulatie A Persoanelor, Bunurilor, Serviciilor si Capitalurilor  (nr.6) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Libera Circulatie A Persoanelor, Bunurilor, Serviciilor si Capitalurilor (nr.6) - Mihaela Cracana, Marcel Capatana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cetatenie si Drepturi Europene  (nr.4) - Mihaela Vrabie Urmatoarea carte recomandata din categoria Uniunea Europeana
Mihaela Vrabie
16,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Uniunea EuropeanaCarti recomandate din categoria Uniunea Europeana