Lexus si maslinul

Lexus si maslinul - Thomas L. Friedman
Pret: 42,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLexus si maslinul
  • Autor: Thomas L. Friedman
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Economie Si Societate
  • Categoria: Economie
  • ISBN: 978-973-46-0907-9
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 464
  • Format carte: 160 x 235 mm
Comanda acum "Lexus si maslinul - Thomas L. Friedman" de pe libraria ishop la pretul de 42,70 lei
Descriere carte:
Traducere de Adela Motoc Editia a II-a revazuta Bazata pe integrarea capitalului, a tehnologiei si a informatiilor, globalizarea a reunit intr-un unic sat global de la tarani brazilieni si afaceristi indonezieni pina la tehnocrati din Silicon Valley. Doar cei care ii inteleg mecanismele reusesc sa investeasca banii eficient sau sa aiba o perspectiva corecta asupra a ceea ce se petrece in prezent pe plan local sau international. Imbinind anecdota cu rigoarea analitica, volumul e o prezentare cuprinzatoare a globalizarii si a transformarilor prin care trec lumea afacerilor si economia mondiala. Friedman pune in lumina tensiunile dintre globalizare, acumularea de capital sau implicatiile noii economii electronice (Lexus) si fortele ancestrale ale culturii, geografiei, traditiei si comunitatii (maslinul), argumentind necesitatea unui echilibru intre cele doua tendinte. „Un volum remarcabil, care reuseste sa defineasca mai bine ca oricare altul caracterul real al noii ordini mondiale.” (Francis Fukuyama, The New Statesman ) „O analiza plina de spirit si imaginatie a noii ordini pe care o presupune globalizarea economica… Nu doar clara, ci si interesanta, nu doar interesanta, ci si necesara.” ( The New York Times ) „Friedman scrie intr-un limbaj direct, care face usor de inteles fenomenul complex al globalizarii.” ( USA Today )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lexus si maslinul
Cartea Lexus si maslinul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lexus si maslinul - Thomas L. Friedman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Aplicatii in econometrie - Tudorel Andrei , Liliana Spataru Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Tudorel Andrei , Liliana Spataru
25,65 lei
Teorie si practica econometrica - Vergil Voineagu, Emilia Titan, Radu Serban, Simona Ghita, Daniela Todose, Cristina Boboc, Daniel Pele Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Vergil Voineagu, Emilia Titan, Radu S...
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EconomieCarti recomandate din categoria Economie