Legislatia Executarii Silite. Comentarii si Explicatii. Editia I.

Legislatia Executarii Silite. Comentarii si Explicatii. Editia I. - Les Ioan
Pret: 69,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLegislatia Executarii Silite. Comentarii si Explicatii. Editia I.
  • Autor: Les Ioan
  • Editura: CH Beck
  • Colectia:
  • Categoria: Legislatie
  • ISBN: 978-973-115-158-8
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 544
  • Format carte:
Comanda acum "Legislatia Executarii Silite. Comentarii si Explicatii. Editia I. - Les Ioan" de pe libraria ishop la pretul de 69,00 lei
Descriere carte:
Legislatia executarii silite a dobândit, în ultimii ani, un loc extrem de important în cadrul dreptului procesual civil. Lucrarea de fata, purtând semnatura unuia dintre cei mai distinsi specialisti ai dreptului, prin comentarii de un înalt nivel stiintific  însotite de un bogat material doctrinar si jurisprudential, vine sa elucideze toate problemele de ordin teoretic si practic care pot aparea în legatura cu desfasurarea  activitatii de executare silita. Nu lipsesc din lucrare nici unele observatii critice asupra continutului reglementarilor comentate si nici referirile la legislatia si doctrina straina. Acestea sunt doar câteva dintre argumentele care recomanda lucrarea „Legislatia executarii silite – Comentarii si explicatii” ca instrument de lucru deosebit de util pentru executori judecatoresti, judecatori, avocati si toti cei care studiaza pentru a se forma sau pentru a se specializa într-o profesie juridica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Legislatia Executarii Silite. Comentarii si Explicatii. Editia I.
Cartea Legislatia Executarii Silite. Comentarii si Explicatii. Editia I. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Legislatia Executarii Silite. Comentarii si Explicatii. Editia I. - Les Ioan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legislatia societatilor comerciale (actualizat la 05.05.2011). Cod 439 
 Editia 12 - Editie coordonata de prof. univ. dr. Angheni Smaranda Urmatoarea carte recomandata din categoria Legislatie
Editie coordonata de prof. univ. dr. ...
11,31 lei
Note De Curs. Legislatie Contraventionala. Volumul I. Partea Generala - Marin Mihai, Roman Mirel, Simu Giorgel, Spanu Catalin Urmatoarea carte recomandata din categoria Legislatie
Marin Mihai, Roman Mirel, Simu Giorge...
8,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LegislatieCarti recomandate din categoria Legislatie