Legislatia Achizitiilor Publice. Comentarii si Explicatii

Legislatia Achizitiilor Publice. Comentarii si Explicatii - Niculeasa M?d?lin Irinel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLegislatia Achizitiilor Publice. Comentarii si Explicatii
Comanda acum "Legislatia Achizitiilor Publice. Comentarii si Explicatii - Niculeasa M?d?lin Irinel" de pe libraria ishop la pretul de 79,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea – prima în domeniu dupa intrarea în vigoare a noilor reglementari privind achizitiile publice – ofera celor interesati o analiza completa si detaliata a regimul juridic al contractelor de achizitie publica si al contractelor de concesiune, dintr-o dubla perspectiva, nationala si comunitara, îmbinând, în mod eficient, aspectele teoretice cu cele practice.
Autorul, pornind de la problemele cu care practicienii s-au confruntat sub imperiul vechilor reglementari, de la situatiile ivite în alte tari membre ale Uniunii Europene, unele transate de Curtea de Justitie a Uniunii Europene, analizeaza dispozitiile  cuprinse în O.U.G. nr. 34/2006 si O.U.G. nr. 54/2006, în urma carora materia achizitiilor  publice si-a schimbat în mod semnificativ continutul, oferind raspunsuri si solutii pragmatice în contextul noii legislatii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Legislatia Achizitiilor Publice. Comentarii si Explicatii
Cartea Legislatia Achizitiilor Publice. Comentarii si Explicatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Legislatia Achizitiilor Publice. Comentarii si Explicatii - Niculeasa M?d?lin Irinel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legi anticrima- comentate si adnotate - Petrache Zidaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Legislatie
Petrache Zidaru
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LegislatieCarti recomandate din categoria Legislatie