Legende

Legende - Lindgren Torgny
Pret: 4,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLegende
Comanda acum "Legende - Lindgren Torgny" de pe libraria ishop la pretul de 4,75 lei
Descriere carte:
Seamana cu legendele, dar nici o definitie a legendei nu le incape. Sint povesti pentru oameni mari, trecuti prin viata. Vorbesc despre legaturi sufletesti sau trupesti putemice. Legaturi care seamanacu iubirea, dar sint cu totul altceva: obsesie, fior mistic, nebunie, mila. Sau legaturi care seamanacu mila, bunatatea naiva, ura, dar nu sint nici una dintre acestea, pentru casint iubire. Relatii intre doi oameni, mult mai tari si mai rezistente decit casatoria, la fel de nefiresti ca atractia dintre victimasi calau. Jucatori de fotbal si har, mers pe ape si laureati ai Premiului Nobel pentru literatura(Selma Lagerlof e personaj de onoare), cules de cartofi si cules de piatra, duh sfint si campioane de haltere rimeazaperfect intre ele, in lumile ciudate, de aici si de nicaieri, de azi si de niciodata, ale Legendelor. Dacanu stiti ce inseamna'ris negru' veti intelege rizind la aceste scurte, dar nu simple povesti, admirabil scrise. Sfatul criticului: Cititi faragraba, cu inghitituri mici, pentru ca sanu se termine prea repede.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Legende
Cartea Legende in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Legende - Lindgren Torgny" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Himera - John Barth Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
John Barth
22,41 lei
Odysseia - PICARD Barbara Leonie, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. SALOMIE George Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
PICARD Barbara Leonie, Ilustr. KIDDEL...
12,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri