Legea pietei de capital. Comentarii si explicatii

Legea pietei de capital. Comentarii si explicatii - Titus Prescure, Nicoleta Calin, Dragos Calin
Pret: 66,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLegea pietei de capital. Comentarii si explicatii
Comanda acum "Legea pietei de capital. Comentarii si explicatii - Titus Prescure, Nicoleta Calin, Dragos Calin" de pe libraria ishop la pretul de 66,40 lei
Descriere carte:
Lucrarea Legea pietei de capital. Comentarii si explicatii reprezinta rezultatul unor studii si observatii proprii autorilor, practicieni, dar si teoreticieni ai dreptului comercial, care abordeaza un domeniu cu institutii noi si complexe, aceasta ?n conditiile ?n care piata de capital este, fara putinta de tagada, principala componenta a pietei financiare.Lucrarea "Legea pietei de capital. Comentarii si explicatii" reprezinta rezultatul unor studii si observatii proprii autorilor, practicieni, dar si teoreticieni ai dreptului comercial, care abordeaza un domeniu cu institutii noi si complexe, aceasta ?n conditiile ?n care piata de capital este, fara putinta de tagada, principala componenta a pietei financiare.
Practica judiciara ?n materia pietelor de capital, desi relativ restr?nsa, a constituit pentru autori o veritabila sursa de informare, cartea oferind primul comentariu complet al Legii nr. 297/2004.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Legea pietei de capital. Comentarii si explicatii
Cartea Legea pietei de capital. Comentarii si explicatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Legea pietei de capital. Comentarii si explicatii - Titus Prescure, Nicoleta Calin, Dragos Calin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Curs elementar de drept roman - Constantin Stoicescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Constantin Stoicescu
60,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DreptCarti recomandate din categoria Drept