Legea lui Murphy

Legea lui Murphy - Bloch Arthur
Pret: 33,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLegea lui Murphy
Comanda acum "Legea lui Murphy - Bloch Arthur" de pe libraria ishop la pretul de 33,30 lei
Descriere carte:
"Legea lui Murphy" - povestea acestui fenomen! O culegere integrala!Multi dintre noi ne ascutim discursul invocand legile lui Murphy, fara a cunoaste intocmai aceste legi, ci le invocam mai mult dupa ureche. Editura Humanitas ne scapa din ... incurcatura si ne pune la dispozitie o editie integrala, de consultat, de invatat si...deA  starnit hazul. In traducerea lui Radu Paraschivescu, volumul aniversar ne ofera accesul total la spiritul celebrelor legi, de un teribil impact asupra celor avizi de vorbe de duh. Cartile cu titlul Legea lui Murphy s-au publicat, incepand de la prima editie din 1977, in peste treizeci de tari si s-au tradus in douazeci si sapte de limbi. Oamenii din intreaga lume vorbesc acum despre La Ley de Murphy, Murphyn Laki, La Leggi di Murphy, Murphy Torvenykonyve, A Lei de Murphy, Murphyvo Zakony, Murphy's Gesetz, Prawa Murphy'ego, Murphy's Lag etc.In editia de fata, care s-a dorit a fi una prin excelenta completa si cuceritoare, veti regasi adevarata poveste a Legilor lui Murphy, care a constituit ea insasi o adevarata bomba editoriala la vremea cand a fost relatata in primul volum al Legii.Aceasta carte este o selectie la superlativ din multe carti aparute de-a lungul timpului cu titlul Legea lui Murphy. Si ca sa va convingem: "Tot ce poate sa mearga prost va merge" - Legea lui Murphy."Indiferent ce merge prost, intotdeauna se gaseste cineva care stia dinainte" - Legea lui Evans si Bjorn."Dureaza mai putin sa faci bine un lucru decat sa explici de ce l-ai facut prost" - Legea lui Lee."Daca am sti in ce ne bagam, nu ne-am mai baga in nimic" - Legea lui Baldridge. "Optimistul crede ca traim in cea mai buna lume cu putinta.Pesimistul se teme ca asa e" - Paradoxul lui Cardinal. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Legea lui Murphy
Cartea Legea lui Murphy in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Legea lui Murphy - Bloch Arthur" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul Misoginului. Mic Tratat De Calomnii - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Paul Stewart, Chriss Riddell
9,68 lei
Megabancuri cu medici si farmacisti - Mircea Emil Georgescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Mircea Emil Georgescu
4,75 lei
Nici o veste de la Gurb - Eduardo Mendoza Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Eduardo Mendoza
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor