Legea insolventei

Legea insolventei - Culegere de acte normative
Pret: 4,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLegea insolventei
Comanda acum "Legea insolventei - Culegere de acte normative" de pe libraria ishop la pretul de 4,75 lei
Descriere carte:
Actul va intra in vigoare la data de 20 iulie 2006, abrogind Legea nr. 64/1995 privind procedura reorganizarii judiciare si a falimentului. In intelesul prezentei legi, insolventa este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizeaza prin insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor exigibile: a) insolventa este prezumata ca fiind vadita atunci cand debitorul, dupa 30 de zile de la scadenta, nu a platit datoria sa fata de unul sau mai multi creditori; b) insolventa este iminenta atunci cand se dovedeste ca debitorul nu va putea plati la scadenta datoriile exigibile angajate, cu fondurile banesti disponibile la data scadentei; In termen de 6 luni de la data intrarii in vigoare a prezentei legi, va fi adoptat, prin ordin al ministrului justitiei, Manualul privind bunele practici in aplicarea procedurii insolventei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Legea insolventei
Cartea Legea insolventei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Legea insolventei - Culegere de acte normative" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Clasificarea ocupatiilor din Romania - Culegere de acte normative Urmatoarea carte recomandata din categoria Legislatie
Culegere de acte normative
14,25 lei
Clasificarea activitatilor din economia nationala-CAEN - Culegere de acte normative Urmatoarea carte recomandata din categoria Legislatie
Culegere de acte normative
7,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LegislatieCarti recomandate din categoria Legislatie