Legea Contenciosului Administrativ. Comentarii si Explicatii

Legea Contenciosului Administrativ. Comentarii si Explicatii - Dragos Dacian Cosmin
Pret: 32,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLegea Contenciosului Administrativ. Comentarii si Explicatii
Comanda acum "Legea Contenciosului Administrativ. Comentarii si Explicatii - Dragos Dacian Cosmin" de pe libraria ishop la pretul de 32,70 lei
Descriere carte:
Lucrarea reprezinta primul comentariu obiectiv a Legii organice a contenciosului administrativ, intrata in vigoare dupa revizuirea Constitutiei Romaniei, in anul 2004.
Fiecare articol al legii este explicat, comentat, interpretat prin prisma experientei practice a autorului. Este valorificata intreaga reflectare doctrinara a institutiilor analizate, in baza vechii legi a contenciosului administrativ. Privirea comparativa, critica asupra problematicii analizate, precum si evolutia istorica si propunerile de lege ferenda ofera un tablou complet al informatiilor necesare practicianului in interpretarea si aplicarea dispozitiilor acestei legi. De asemenea, un loc important il ocupa si informatiile de drept comparat.
Comentariul vizeaza nu doar legea propriu-zisa, ci si implicatiile acesteia asupra intregii legislatii din domeniul contenciosului administrativ.
Asa cum s-au obisnuit cititorii, bibliografia bogata valorificata de autor, precum si indexul alfabetic din finalul cartii constituie instrumente ce faciliteaza consultarea acesteia si permit un acces rapid la cunoasterea lucrarilor de referinta in domeniu.
Cititorul are acum la indemana o informatie proaspata, ce valorifica legislatia in vigoare  pana la 15 august 2005.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Legea Contenciosului Administrativ. Comentarii si Explicatii
Cartea Legea Contenciosului Administrativ. Comentarii si Explicatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Legea Contenciosului Administrativ. Comentarii si Explicatii - Dragos Dacian Cosmin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LegislatieCarti recomandate din categoria Legislatie