Lectiile Zen - Arta de a conduce

Lectiile Zen - Arta de a conduce - Henri Brunel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLectiile Zen - Arta de a conduce
Comanda acum "Lectiile Zen - Arta de a conduce - Henri Brunel" de pe libraria ishop la pretul de 13,68 lei
Descriere carte:
Acest ghid pentru insusirea comportamentului iluminat al oamenilor care ocupa functii de conducere se bazeaza pe invataturile catorva maestri Zen din China. Aceasta carte se inspira din notite personale, scrisori si documente ample din timpul dinastiei Song (secolele X - XIII). Ea contine pasaje scrise intr-un limbaj care este accesibil cititorilor neinstruiti in filosofia orientala. In mare parte, aceste invataturi reprezinta un ghid de recunoastere a autoritatii spirituale autentice pe care le detine un profesor Zen.

Aceasta calauzire, care a fost atat de necesara de-a lungul istoriei Zen, s-a datorat vastei raspandiri de falsi maestri si imitatori. Aceasta carte mai poate fi interpretata ca un studiu al trasaturilor personale si al comportamentului care trebuie adoptat de orice persoana care ocupa o functie importanta, fie ea din domeniul religios, social, politic sau organizational. Thomas Cleary detine un doctorat in sinologie de la universitatea Harvard. El este autorul mai multor traduceri si editorul a numeroase lucrari referitoare la budism, daoism si a unor studii I Ching, printre care Budistul I Ching, Arta razboiului si Desteptarea la Tao.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lectiile Zen - Arta de a conduce
Cartea Lectiile Zen - Arta de a conduce in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lectiile Zen - Arta de a conduce - Henri Brunel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Glosar de management - Sorin Cristian Ionescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Sorin Cristian Ionescu
38,00 lei
MOTIVAREA ANGAJATILOR - David Sirota, Louis A. Mischkind, Michael Meltzer Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
David Sirota, Louis A. Mischkind, Mic...
37,91 lei
Managementul schimbarii organizationale, editia a III-a - Eugen Burdus , Gheorghita Caprarescu , Armenia Androniceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Eugen Burdus , Gheorghita Caprarescu ...
55,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management