Lectia De Desen. Perspectiva

Lectia De Desen. Perspectiva - BROWN David, Trad. CHIRIAC Maria
Pret: 13,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLectia De Desen. Perspectiva
Comanda acum "Lectia De Desen. Perspectiva - BROWN David, Trad. CHIRIAC Maria" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
E MOMENTUL SA-TI DESCOPERI TALENTUL! Gandite intr-o maniera vizuala si practica, in cadrul careia desenele explicative, pas cu pas , sustin un adevarat curs de initiere in arta reproducerii pe hartie a unor subiecte variate, populare – cladiri si peisaje citadine, fete si expresii, perspectiva, caini, peisaje, portrete s.a. –, cartile seriei Lectia de desen au o larga adresabilitate. Copiii, cu generozitatea si indrazneala varstei, sau adultii, chiar daca mai reticenti si, poate, mai greu de urnit , au acum ocazia sa studieze desenul predat de cativa artisti britanici profesionisti. Problematica recurenta – Cum incepem , Cu ce desenam , Pe ce desenam , Compozitia , Perspectiva – tehnicile traditionale sau inovatoare sfarsesc in parcurgerea fiecarei lectii prin a capata accente de specificitate, in contextul tematicii propuse. Placerea de a desena este o conditie necesara, desigur, dar, cu cateva ingrediente – exploatarea spiritului de observatie, tenacitatea si indrazneala, chiar autocritica si, lucru de asemenea important, studiul clasicilor si al operelor acestora –, ea poate fi impinsa dincolo de limitele unui talent pentru care suntem recunoscuti in familie sau in cercul prietenilor. Ceea ce propun lectiile de desen predate in cartile ALLFA este cizelarea unui asemenea har, educarea sa. Poate ca nu in fiecare dintre cei chinuiti de patima desenului zace un Michelangelo, un da Vinci sau un Rembrandt, dar ceea ce fiecare lectie sugereaza consecvent ucenicilor este ca ambitia de a-i da eventual de urma maestrului ascuns merita efortul, ca, ODATA DESCOPERIT, TALENTUL SE POATE…„DEZLANTUI"! Cuprins ( PERSPECTIVA ): Sa incepem; Cu ce desenam; Proportiile; Compozitia; Generalitati; Perspectiva liniara si nivelul ochiului ; Perspectiva liniara: frontala, ochi de vierme , ochi de pasare ; Mai multe despre punctele de fuga; Pas cu pas: vedere frontala, vedere tip ochi de vierme , vedere tip ochi de pasare ; Reflectarile; Subiecte dificile; Cercuri si elipse; Racursiul; O combinatie dificila; Perspectiva tonala sau aeriana; Combinatia de linii si tonuri; Comparatia intrew linii si tonuri.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lectia De Desen. Perspectiva
Cartea Lectia De Desen. Perspectiva in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lectia De Desen. Perspectiva - BROWN David, Trad. CHIRIAC Maria" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
ALBUM - Samuel Mutzner - Rodica Marian Urmatoarea carte recomandata din categoria Arte plastice
Rodica Marian
94,05 lei
Tehnica picturii in ulei - Liviu Lazarescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Arte plastice
Liviu Lazarescu
42,70 lei
Istoria artelor plastice vol. I - Botez Crainic Adriana Urmatoarea carte recomandata din categoria Arte plastice
Botez Crainic Adriana
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Arte plasticeCarti recomandate din categoria Arte plastice