La revedere, pe miine

La revedere, pe miine - Maxwell William
Pret: 6,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLa revedere, pe miine
Comanda acum "La revedere, pe miine - Maxwell William" de pe libraria ishop la pretul de 6,00 lei
Descriere carte:
Toate prieteniile au un ritual al lor. La revedere, pe miine! nu este un simplu salut, ci o parola a prieteniei care ii leaga pe Cletus Smith si pe povestitor, doi copii putin prea sensibili si putin prea singuratici.Cind Cletus trece printr-un moment greu, traumatizant, prietenul sau nu stie sa-i fie alaturi. De ce? Raspunsul la aceasta intrebare este romanul La revedere, pe miine, iar titlul are rolul unui mesaj trimis in lume, ca sa-l gaseasca pe interlocutorul de odinioara si sa-i ceara iertare. Acesta este miezul romanului. Intr-un plan mai cuprinzator al cartii se reconstituie o crima. Doua cupluri: barbatii sint ca doi frati pina cind o dragoste imposibil de potolit distruge nu numai o puternica prietenie, ci si un univers care parea indestructibil. Atmosfera Americii anilor '20 ai secolului trecut este atit de invaluitoare incit va veti simti prizonierii ei. Oferiti-va un ragaz ca sa va ginditi la sentintele provocatoare pe care le gasiti scrise cu litere cursive la pagina 132. Aveti curajul sa le contraziceti?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre La revedere, pe miine
Cartea La revedere, pe miine in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "La revedere, pe miine - Maxwell William" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Anestezie locala - Gunter Grass Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gunter Grass
33,20 lei
Petrecerea lui Ralph - Lisa Jewell Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Lisa Jewell
33,16 lei
Cea mai frumoasa carte din lume si alte povestiri - Eric-Emmanuel Schmitt Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Eric-Emmanuel Schmitt
22,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala