Know-How

Know-How - Ram Charan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roKnow-How
  • Autor: Ram Charan
  • Editura: All
  • Colectia: Management Si Comunicare
  • Categoria: Management
  • ISBN: 973-571-728-5
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 256
  • Format carte:
Comanda acum "Know-How - Ram Charan" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Stralucita, extrem de practica si cuprinzatoare, de o intelepciune aproape profetica, lucrarea este elaborata in urma studiilor de o viata ale lui Ram Charan, care a avut acces ?in culisele? multora dintre cele mai mari corporatii din lume. Este un adevarat manual de leadership.
Know-How defineste in detaliu factorii ce influenteaza performanta si ofera managerilor o arma competitiva, indiferent de piata pe care acesti actioneaza. Este cartea liderilor noii generatii. Daca vreti sa va imbunatatiti afacerea, pe dumneavoastra insiva si lumea in care traiti, folositi aceasta carte ca pe un ghid. Cartea este bazata pe talentul si pe intelepciunea multor oameni, de la care autorul a invatat si pe care i-a observat de-a lungul carierei sale de peste 35 de ani, fiind acum unul dintre cei mai bine pregatiti experti in domeniul conducerii corporatiilor.
Cartea se adreseaza managerilor companiilor mari si mijlocii care vor sa isi imbunatateasca abilitatile de leadership.
Ram Charan este un consilier de afaceri foarte cautat si un faimos conferentiar printre directorii executivi seniori, foarte apreciat pentru abilitatea sa extraordinara de a le rezolva cele mai dificile probleme de afaceri. Mai bine de 35 de ani, Dr. Charan a muncit in spatele scenei cu executivi de nivel inalt, de la companii de succes, incluzand Novartis, Dupont, Honeywell, KLM, Bank of America sau MeadWestwaco. A fost identificat de revista Fortune ca fiind cel mai bine pregatit expert in domeniul conducerii corporatiilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Know-How
Cartea Know-How in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Know-How - Ram Charan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Glosar de management - Sorin Cristian Ionescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Sorin Cristian Ionescu
38,00 lei
Competentele emotionale si succesul in management - Rodica M. Candea , Dan Candea Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Rodica M. Candea , Dan Candea
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management