Kildine

Kildine  - MARIA, Regina Romaniei
Pret: 31,07 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roKildine
Comanda acum "Kildine  - MARIA, Regina Romaniei" de pe libraria ishop la pretul de 31,07 lei
Descriere carte:
Dragi cititori,
Regina Maria a Romaniei, strabunica mea, a fost numita la timpul ei Mama Regina. Ea a mers pe front pentru a incuraja soldatii nostri in primul razboi mondial. In acei ani si-a pierdut mezinul, principele Mircea, care a fost rapus de o boala contagioasa in timpul razboiului, la numai patru ani.

Regina Maria a luptat pentru reintregirea tarii, mergand in Europa si sustinand cauza ei. Ea a adus pe lume sase copii, pe care i-a crescut pentru a fi in slujba Romaniei.

Strabunica mea a scris multe carti, unele autobiografice, altele de literatura. Dintre paginile scrise, cateva se adreseaza copiilor. Una din cartile de povesti, Kildine, se afla astazi in mainile voastre.

Principele Radu si cu mine v-o daruim cu mult drag, pentru ceasurile de seara si pentru ca sa va aduceti aminte de ceea ce este bun si frumos la romani. 

Alteta Sa Regala Margareta, Principesa Romaniei

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Kildine
Cartea Kildine  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Kildine - MARIA, Regina Romaniei" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bambi - Urmatoarea carte recomandata din categoria Ilustrate
7,46 lei
Superman - Comics dupa filmul consacrat  - traducerea de Dan Pavelescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Ilustrate
traducerea de Dan Pavelescu
11,87 lei
PRIMAVARA. Activitatea oamenilor in livada, pe camp, in gradina - Bercea Florica, Gramescu Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Ilustrate
Bercea Florica, Gramescu Maria
25,89 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IlustrateCarti recomandate din categoria Ilustrate