Kgb in inima Vaticanului

Kgb in inima Vaticanului - Daniele Si Pierre De Villemarest
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roKgb in inima Vaticanului
Comanda acum "Kgb in inima Vaticanului - Daniele Si Pierre De Villemarest" de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
KGB in inima Vaticanului este rodul unei lungi anchete asupra serviciilor sovietice KGB si GRU care, dupa ce au facut din inalta ierarhie a Bisericii Ortodoxe ruse o anexa a propagandei lor, au penetrat, din anii "20, secretele lumii catolice, prin Congregatii, Secretariatul de Stat, L"Osservatore Romano , Ordinul de Malta si Banca Vaticanului, a carei trezorerie se afla la un pas de ruina la inceputul anilor "80.

Vom descoperi rolul lui Licio Gelli, fondatorul lojii P2, tovaras de drum al   celor din KGB, imprejurarile care au dus la asasinarea sefului Garzii Elvetiene si efortul zadarnic de "curatare"   a sindicatului Solidarnosc.

Cititorul va intelege cum notorietatea mondiala castigata de Ioan Paul al II-lea, datorita numeroaselor sale deplasari, a dejucat tentativele de destabilizare a papalitatii si cum a fost organizat atentatul   din 13 mai 1981.

Pierre Faillant de Villemarest, rezistent din toamna anului 1940, fost ofiter al Armatei Secrete din Vercors, este membru al Asociatiei Fostilor Membri ai Serviciilor Speciale din Apararea Nationala. El este specializat in studiul serviciilor secrete din URSS si Europa de Est si a publicat peste douazeci si opt lucrari, aproape toate traduse in   cateva limbi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Kgb in inima Vaticanului
Cartea Kgb in inima Vaticanului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Kgb in inima Vaticanului - Daniele Si Pierre De Villemarest" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spionaj - Ernest Volkman Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Ernest Volkman
24,99 lei
Mostenitorii securitatii - Oprea Marius Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Oprea Marius
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Servicii secreteCarti recomandate din categoria Servicii secrete