Jurnalul unui cititor

Jurnalul unui cititor - Gabriel Brebenar
Pret: 21,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJurnalul unui cititor
Comanda acum "Jurnalul unui cititor - Gabriel Brebenar" de pe libraria ishop la pretul de 21,60 lei
Descriere carte:
Poate fi viata infruntata doar cu o carte in mana? Anibalector, "cititorul din pestera" al lui Rui Zink, exista in varianta romaneasca. Numele lui e Gabriel Brebenar, iar pestera in care citeste poarta numele Basarabasa, un sat asezat in inima Ardealului, nu departe de Brad. Gabriel Brebenar a implinit de curand 32 de ani. Studii: Facultatea de Filozofie din Timisoara. Dupa doar un an de profesorat, renunta si se intoarce in satul natal. Aici nu face decat doua lucruri: coseste si citeste. De fapt, citeste ca si cum ar cosi. Cam o carte pe intinsul fiecarei zile. Zeci de mii de pagini in cativa ani. Este, cum singur isi spune, "un cititor hedonist", o intrupare borgesiana a lectorului ideal: "Citesc, nu studiez." Si atunci cititul devine un mod de viata, iar Gabriel Brebenar, in cautarea unui sens de viata, devine Cititorul. Marile optiuni existentiale sunt la el optiuni de lectura. Fireste, jurnalul unui asemenea om nu poate fi decat "Jurnalul unui cititor". Unul care, vorba lui Anibalector, trebuie, ca si autorul, sa aiba stil. O solutie la indemana oricui vrea sa depaseasca marasmul lumii de azi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jurnalul unui cititor
Cartea Jurnalul unui cititor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jurnalul unui cititor - Gabriel Brebenar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Necredinciosul - Ion Vianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ion Vianu
17,05 lei
Femeia in rosu - Adriana Babeti, Mircea Mihaies, Mircea Nedelciu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Adriana Babeti, Mircea Mihaies, Mirce...
22,32 lei
Autoportret Cu Himere - Maniutiu Mihai Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Maniutiu Mihai
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana