Jurnalul unui an prost

Jurnalul unui an prost - J.M. Coetzee
Pret: 25,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJurnalul unui an prost
Comanda acum "Jurnalul unui an prost - J.M. Coetzee" de pe libraria ishop la pretul de 25,99 lei
Descriere carte:

Povestile personale din roman sunt puse in lumina, prin contrapunct, de eseuri, ca in muzica lui Bach atat de draga lui "Senor C", alter ego-ul lui J.M. Coetzee.

"J.M. Coetzee, laureat al Premiului Nobel pentru literatura si distins (de doua ori) cu Booker Prize, poate cel mai mare scriitor de limba engleza in viata, sustine in acest roman spectaculos ca adevaratii creatori nu cred in competitii." (Sunday Times)

Placerea pe care o ofera citirea romanului de fata tine in parte de inventivitatea lui formala. Paginile se compun din trei paliere, fiecare avand propria lui autonomie, desi sunt legate printr-o plasa fina de corespondente. Palierul de sus contine scurte eseuri provocatoare, multe atacand subiecte grave ale lumii actuale, semnate de celebrul scriitor de saptezeci si doi de ani C, cel din mijloc reda gandurile lui C, obsedat de tanara lui secretara Anya, iar palierul de jos este dedicat opiniilor si vietii Anyei, care va trebui sa faca o optiune majora.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jurnalul unui an prost
Cartea Jurnalul unui an prost in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jurnalul unui an prost - J.M. Coetzee" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Votca-Cola - Irina Denejkina Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Irina Denejkina
20,00 lei
Ratacit In Casa Oglinzilor - John Barth Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
John Barth
17,91 lei
Voci - Maraini Dacia Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Maraini Dacia
16,24 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala