Jurnalul Annei Frank

Jurnalul Annei Frank - Anne Frank
Pret: 37,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJurnalul Annei Frank
Comanda acum "Jurnalul Annei Frank - Anne Frank" de pe libraria ishop la pretul de 37,80 lei
Descriere carte:
Pentru prima oara in romaneste versiunea definitiva a Jurnalului, tradusa dupa originalul neerlandez

Anne Frank este un nume familiar chiar si pentru cei care nu au citit Jurnalul. Il poarta strazi, scoli de pe toate meridianele. Il poarta mult vizitatul muzeu din Amsterdam si fundatia care l-a organizat in imobilul unde se afla Anexa secreta. Anne Frank si jurnalul ei figureaza pe mai toate listele de excelenta ale veacului XX privitoare la personalitati si la carti - Cei mai importanti oameni ai secolului, Cele mai bune carti publicate in secolul XX, Operele literare definitorii pentru acelasi secol, ca sa numim doar cateva din multele topuri stabilite de specialisti, de ziaristi ori chiar de marele public. Din 1947, cand s-a publicat pentru prima oara in aarile de Jos, Jurnalul Annei Frank a fost tradus in peste 65 de limbi. S-a vandut in intreaga lume in peste 30 de milioane de exemplare. La celebritatea Jurnalului au contribuit neindoielnic adaptarile sale teatrale si cinematografice, faptul ca a devenit materie de studiu in multe scoli din lume, ca a fost obiectul unor analize subtile, dar si tinta unor vehemente atacuri.

"Era o tanara scriitoare minunata. Era cineva la cei treisprezece ani ai ei. Parca ai vedea, la viteza marita, un film cu un fat care capata brusc chip si incepe sa stapaneasca lucrurile... dintr-odata, descopera reflectia, brusc, face portrete, schite de personaje, si iata lungi intamplari complicate, povestite atat de frumos, incat par sa aiba in spate zeci de ciorne. Si fara intentia otravita de-a fi interesanta sau profunda. Este ea insasi... Ardoarea, spiritul care o anima ?­ mereu activ, punand mereu lucrurile in miscare... E ca o surioara pasionala a lui Kafka, este fetita lui pierduta." ( Philip ROTH, The Ghost Writer )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jurnalul Annei Frank
Cartea Jurnalul Annei Frank in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jurnalul Annei Frank - Anne Frank" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
ANGELA MERKEL - Gerd Langguth Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Gerd Langguth
54,99 lei
Orientalistul - Tom Reiss Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Tom Reiss
56,99 lei
Albert Einstein - Omul mileniului II - Michael White Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Michael White
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica