Jurisprudenta Curtii de Justitie Europene in materia dreptului muncii

Jurisprudenta Curtii de Justitie Europene in materia dreptului muncii - Costel Gilca
Pret: 76,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJurisprudenta Curtii de Justitie Europene in materia dreptului muncii
Comanda acum "Jurisprudenta Curtii de Justitie Europene in materia dreptului muncii - Costel Gilca" de pe libraria ishop la pretul de 76,00 lei
Descriere carte:
Jurisprudenta Curtii de Justitie Europene in materia dreptului muncii se doreste a fi un instrument de lucru util tuturor persoanelor interesate de dreptul social: practicieni si teoreticieni ai dreptului, cercetatori, studenti, salariati, sindicalisti si, nu in ultimul rand, angajatori.

In prima parte a lucrarii se regasesc spetele privitoare la unul din principiile fundamentale ale dreptului muncii, si anume principiul egalitatii de tratament, care cuprinde egalitatea de remuneratie, egalitatea cu privire la regimul legal de pensii, egalitatea cu privire la conditiile de munca, discriminarea pozitiva, discriminarea indirecta etc.

Partea a doua a cartii se refera la relatiile de munca cu toate implicatiile sale: formarea profesionala, politica ocuparii fortei de munca, timpul de munca, detasarea lucratorilor, securitatea muncii, protectia salariatilor si securitatea sociala.

Prin analiza pertinenta a problemelor de drept, structura si indexul final, spera ca aceasta carte sa constituie un instrument de lucru util cititorilor nostri.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jurisprudenta Curtii de Justitie Europene in materia dreptului muncii
Cartea Jurisprudenta Curtii de Justitie Europene in materia dreptului muncii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jurisprudenta Curtii de Justitie Europene in materia dreptului muncii - Costel Gilca" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fondurile structurale  ale Uniunii Europene - Dan Drosu Saguna, Gainusa Nicolae Raluca Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comunitar
Dan Drosu Saguna, Gainusa Nicolae Raluca
25,00 lei
Drept comunitar al muncii - Nicolae Voiculescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comunitar
Nicolae Voiculescu
56,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comunitarCarti recomandate din categoria Drept comunitar