Jurisprudenta C.e.d.o. (1999-2002)

Jurisprudenta C.e.d.o. (1999-2002) - Popescu Corneliu Liviu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJurisprudenta C.e.d.o. (1999-2002)
Comanda acum "Jurisprudenta C.e.d.o. (1999-2002) - Popescu Corneliu Liviu" de pe libraria ishop la pretul de 52,32 lei
Descriere carte:
Prezenta culegere de jurisprudenta include o selectie din cele mai recente solutii ale Curtii Europene a Drepturilor Omului referitoare la interpretarea si aplicarea Conventiei europene a drepturilor omului si a Protocoalelor sale, traduse in limba romana. Perioada avuta in vedere este 1999 - 2002, o preferinta neta fiind insa acordata ultimilor doi ani.
Lucrarea contine 100 de acte jurisdictionale ale instantei de contencios european, grupate in ordinea textelor din Conventie si din Protocoale, toate cauzele relative la un articol alcatuind un capitol. In interiorul fiecarui capitol, ordinea este aceea a regulilor de continut ale textului normativ vizat.
Alegerea facuta in prezentarea cauzelor incearca sa ilustreze jurisprudenta semnificativa pe textele invocate frecvent in plangerile europene. Nu au fost incluse solutiile pronuntate in cauze impotriva Romaniei, care formeaza obiectul unei culegeri separate, publicata la inceputul acestui an.
In finalul lucrarii figureaza lista cronologica a deciziilor si hotararilor jurisdictiei de la Strasbourg cuprinse in lucrare.
Jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului (1999-2002) adreseaza in special studentilor invatamantului universitar si cursantilor invatamantului postuniversitar juridic, dar si teoreticienilor si practicienilor dreptului, precum si oamenilor politici, membrilor O.N.G.-urilor in domeniul drepturilor omului, ziaristilor si tuturor celor interesati de consacrarea si garantarea drepturilor civile si politice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jurisprudenta C.e.d.o. (1999-2002)
Cartea Jurisprudenta C.e.d.o. (1999-2002) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jurisprudenta C.e.d.o. (1999-2002) - Popescu Corneliu Liviu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Contopirea Pedepselor. Culegere De Practica Judiciara - Barbuti Adela, Branzac Lucian Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurisprudenta
Barbuti Adela, Branzac Lucian
24,90 lei
Compensatia. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta - Turculeanu Andreea-Livia Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurisprudenta
Turculeanu Andreea-Livia
27,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta