Juramantul

Juramantul - John Lescroat
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJuramantul
Comanda acum "Juramantul - John Lescroat" de pe libraria ishop la pretul de 28,49 lei
Descriere carte:
Cand seful uneia dintre cele mai mari institutii medicale din San Francisco moare in propriul spital, nimeni nu se indoieste ca moartea a fost cauzata doar de un accident rutier nefericit. Insa autopsia dezvaluie faptul ca ceea ce l-a ucis a fost o supradoza de potasiu si medicul sau curant, Eric Kensing, devine suspectul principal. Detectivul Abe Glitsky, insarcinat cu investigatia, face tot posibilul sa gaseasca dovezi incriminatorii. De cealalta parte a baricadei, prietenul sau, avocatul Dismas Hardy vrea sa-si apere clientul, convins de nevinovatia acestuia, in urma unei descoperiri terifiante - prea multi pacienti au murit, multe victime ale crimei... si se pare ca spitalul e vinovat de moartea lor. Astfel, Hardy trebuie sa dezvaluie o conspiratie a lacomiei si violentei infaptuite de oameni care iau vietile pe care au jurat sa le ocroteasca. Un roman palpitant, care pune vieti - si o prietenie de lunga durata - intr-un pericol imens, "Juramantul" de Lescroart este unul dintre cele mai bune romane ale autorului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Juramantul
Cartea Juramantul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Juramantul - John Lescroat" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Stapanul juriului - Robert Dugoni Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Robert Dugoni
27,54 lei
Krucifix - Serge Brussolo Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Serge Brussolo
15,21 lei
Ultimele Dorinte Ale Cavalerului Hawkins - Jesus del Campo Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Jesus del Campo
30,51 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans