Jucatorii De Pe Titan

Jucatorii De Pe Titan - Philip K. Dick
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJucatorii De Pe Titan
Comanda acum "Jucatorii De Pe Titan - Philip K. Dick" de pe libraria ishop la pretul de 21,51 lei
Descriere carte:
Nefericitul Pete Garden tocmai a pierdut posesiunea Berkeley din California. Si-a pierdut de asemenea sotia, dar va primi in curand una noua, de indata ce va da la zar un trei. Totul face parte din regulile jocului numit Cacealmaua, o obsesie devoranta a ultimilor locuitori ai Pamantului. Dar regulile se vor schimba in curand, dramatic. La urmatorul joc, Pete Garden ii va infrunta pe titanii insisi, iar miza va fi mult mai insemnata...

?Dick a fost [...] unul dintre marii vizionari ai fictiunii nord-americane din secolul XX. Romanele si povestirile sale continua sa fie extrem de actuale."
STEVE ERICKSON, L.A. Weekly

?Philip K. Dick inspira veneratie."
 The Washington Post

?Jucatorii de pe Titan este un roman classic al lui Philip K. Dick, cu toate elementele specifice: decorul post-apocaliptic, personaje masculine cu tendinte auto-distructive, confuzia in privinta realitatii, precum si halucinatii bizarre care abunda."
IAIN MATHIESON

?[...] toate ingredientele pe care le puteti astepta de la un roman stralucit semnat de legendarul Ph. K. Dick sunt aici."
 Booklist

?Unul dintre cei mai originali scriitori, indiferent de forma literara aleasa - roman sau proza scurta - sau de temele abordate."
The Sunday TimesVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jucatorii De Pe Titan
Cartea Jucatorii De Pe Titan in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jucatorii De Pe Titan - Philip K. Dick" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
The Year S Best Fantasy & Horror (vol. 1) - Ellen Datlow, Kelly Link, Gavin Grant Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Ellen Datlow, Kelly Link, Gavin Grant
44,91 lei
Al doilea asediu - Henry H Neff Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Henry H Neff
47,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune