Jocul serios

Jocul serios - Hjalmar Soderberg
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJocul serios
Comanda acum "Jocul serios - Hjalmar Soderberg" de pe libraria ishop la pretul de 21,60 lei
Descriere carte:
O poveste seducatoare ce ne invaluie discret in jocurile arzatoare ale indragostitilor si ne poarta prin atmosfera boema si indepartata a Stockholmului de sfarsit de secol XIX. Jocul serios este o frumoasa poveste de iubire, cu personaje neconventionale, in decorul Stockholmului din preajma anului 1900. Doi tineri care se despart, apoi, dupa un timp, se regasesc. Din momentul reintalnirii, cei doi asaza triunghiul la baza geometriei dragostei. Al treilea este mereu altul si mereu in plus. Cand sacrifici pe cineva din motive "altruiste", pentru ca nu suporti sa-l lasi sa te astepte, e posibil sa ajungi tu cel sacrificat, cel care asteapta.

Observatia criticului: Stim, de la Johan Huizinga, ca, spre deosebire de joaca, orice joc e serios. Cu atat mai mult al dragostei. Problema e ca, de cele mai multe ori, dragostea pare la inceput o joaca.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jocul serios
Cartea Jocul serios in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jocul serios - Hjalmar Soderberg" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sedusa si indragostita - Julie Garwood Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Julie Garwood
17,10 lei
De partea ingerilor - Leona Blair Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Leona Blair
27,55 lei
Lebada Neagra - Sveva Casati Modignani Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Sveva Casati Modignani
31,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste