Jaratec beau - (Stihuri de rezistenta anticomunista) - 1948-1958

Jaratec beau - (Stihuri de rezistenta anticomunista) - 1948-1958 - Niculaie Z-Bucium
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJaratec beau - (Stihuri de rezistenta anticomunista) - 1948-1958
Comanda acum "Jaratec beau - (Stihuri de rezistenta anticomunista) - 1948-1958 - Niculaie Z-Bucium" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Creatia poetica a lui Niculaie Popovici , silita la anonimat de vrajmasia vremurilor, se impune a fi cunoscuta si evaluata in ansamblul ei. Spontaneitatea si libertatea in gandire si in exprimare, totala lipsa de inhibitie prin ignorarea cenzurii, varietatea temelor abordate, fluenta versurilor, toate acestea sunt de natura a-i asigura lui N. Popovici un loc in peisajul arid al poeziei de sertar  a epocii totalitarismului comunist.

Din cercul restrans al persoanelor ce au cunoscut, mai indeaproape sau mai incidental, poezia lui N. Popovici si care, practic fara exceptie, au fost puternic impresionate de forta si de originalitatea ei, mentionez, doar pentru memoria faptelor, cateva nume mai cunoscute: distinsul diplomat si scriitor Alexandru Duiliu Zamfirescu (fiul scriitorului si academicianului Duiliu Zamfirescu), fiica sa doamna Sanda Stolojan, emigrata in Franta in 1962; profesorul I.D. Stefanescu, bizantinolog de reputatie internationala; eminentul anglist, profesorul dr. Leon Levitchi.

Vladimir M. Nicolau


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jaratec beau - (Stihuri de rezistenta anticomunista) - 1948-1958
Cartea Jaratec beau - (Stihuri de rezistenta anticomunista) - 1948-1958 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jaratec beau - (Stihuri de rezistenta anticomunista) - 1948-1958 - Niculaie Z-Bucium" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Etica neuitarii - Monica Lovinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Comunism
Monica Lovinescu
44,10 lei
Mentalitati Si Remanente Comuniste - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Comunism
Paul Stewart, Chriss Riddell
29,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ComunismCarti recomandate din categoria Comunism