JOCURI EROTICE PENTRU TOATE CUPLURILE

JOCURI EROTICE PENTRU TOATE CUPLURILE - SCHOENEWOLF, Gerald
Pret: 21,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJOCURI EROTICE PENTRU TOATE CUPLURILE
Comanda acum "JOCURI EROTICE PENTRU TOATE CUPLURILE - SCHOENEWOLF, Gerald" de pe libraria ishop la pretul de 21,85 lei
Descriere carte:
SEXUL este cea mai directa si cea mai placuta cale de restabilire a dragostei si tandretii intr-o relatie. In cartea de fata, psihanalistul de renume international dr. Gerald Schoenewolf prezinta 77 de jocuri inventive si incitante, adaptate pentru cuplurile de toate varstele si de toate tipurile fizice, care va vor calauzi spre o legatura mai implinita, mai excitanta sexual si mai profund emotionala cu partenerul dumneavoastra.
Sunt jocuri destinate unui mare numar de nevoi specifice ? de la ?condimentarea? unei relatii anoste la rezolvarea unor aspecte legate de manie, de la cresterea atractiei la restabilirea tandretii. Folosindu-se de umor, de un limbaj deschis si de situatii provocatoare, dr. Schoenewolf ne arata cum se pot elibera cuplurile de inhibitii, cum pot invata sa se simta confortabil cu propiile lor corpuri si sa gaseasca cu adevarat placere in sexualitatea lor. Jocuri inovatoare precum Poker pe masaj, Propunere indecenta, Cenusareasa sau Trocul erotic ofera ingredientele esentiale pentru un sex satisfacator ? respect reciproc, comunicare, incredere, grija pentru partener, simtul umorului si o mai mare aplecare spre sexualitate ca parte a unei relatii implinite.
Patrundeti intre copertele acestui ghid erotic esential si veti descoperi cat de distractiva poate fi mentinerea unei relatii proaspete, iubitoare si incitante!


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre JOCURI EROTICE PENTRU TOATE CUPLURILE
Cartea JOCURI EROTICE PENTRU TOATE CUPLURILE in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "JOCURI EROTICE PENTRU TOATE CUPLURILE - SCHOENEWOLF, Gerald" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ingerii si demonii sexualitatii - Narcisa Ambrozie Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Narcisa Ambrozie
13,30 lei
Psihosexologie pentru incepatori - Vasile Mihaescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Vasile Mihaescu
7,12 lei
Totul despre inteligenta sexuala - Kim Cattrall Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Kim Cattrall
52,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SexualitateCarti recomandate din categoria Sexualitate