Iubita lui Esto

Iubita lui Esto - Constantin Severin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIubita lui Esto
Comanda acum "Iubita lui Esto - Constantin Severin" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Unul dintre marii scriitori ai secolului XX, Ernesto Sabato, ii cere fostei sale iubite, profesoara de fizica la facultatea din Buenos Aires, despre care crede ca are talent literar, sa imortalizeze povestea lor clandestina. Dupa cateva decenii, femeia, de origine romana, este incurajata de catre Tin - insusi autorul cartii de fata - sa depene pasionanta istorie.

Si indragostita de odinioara scrie. O ego-proza, deci, foarte gustata de cititorul contemporan. Gratioasa conventie postmodernista a jurnalului gasit functioneaza aici perfect, fiind elegant impachetata in panglici si ornamente de ultima generatie. Autorul, ingenios, facandu-ne complice cu ochiul din cand in cand si folosindu-se de intertextualisme si de un umor usor nostalgic, zugraveste pagini ce se citesc pe nerasuflate. 

Poet, publicist si artist plastic, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, Constantin Severin s-a nascut in 1952, in Baia de Arama. Absolvent, in 1977, al Facultatii de Chimie si Ingi­ne­rie Chimica a Institutului Politehnic din Iasi. Studii postuniversitare de Economie si democratie (Croatia, 1991, bursa Soros) si Societate si cultura (Suedia, 1993, bursa finantata de guvernul Suediei).

Artist vizual, membru al grupurilor 3rd Paradigm (alaturi de artistii internationali Adrian Bayreuther, Alberto D?Assump?ao, Olga Dmytrenko si Izabella Pavlushko) si European Artists e.V., Velbert, Germania. Lucrari in muzee si colectii particulare din Romania, Germania, Anglia, Finlanda, SUA, Italia, Elvetia si Ucraina.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Iubita lui Esto
Cartea Iubita lui Esto in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Iubita lui Esto - Constantin Severin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Misiunea dominicana - Alex Mihai Stoenescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Alex Mihai Stoenescu
19,99 lei
Cronicile optimistului - George Calinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
George Calinescu
5,22 lei
Batranul Werther - Flora Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Flora Ioan
6,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana