Iubirea se construieste in doi

Iubirea se construieste in doi - Sharon Biddulph, Steve Biddulph
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIubirea se construieste in doi
Comanda acum "Iubirea se construieste in doi - Sharon Biddulph, Steve Biddulph" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:

Autorii, care au revazut editia de fata, aducand-o la zi pentru secolul XXI, ne invata cum sa ne mentinem cuplul, fie el marital sau nu, (pana cand moartea ne va desparti), bucurandu-ne din plin de relatia cu partenerul si de copiii nostri. Acest tel simplu in aparenta nu se obtine usor. (La inceput iubirea e o binecuvantare, daca nu un noroc. Apoi devine o realizare.)

E de o mie de ori mai buna ca Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, s-a spus despre aceasta carte socotita clasica prima editie a aparut in 1988 , ce a salvat, se pare, sute de mii de casnicii din toata lumea.

Iubirea, cred autorii acestei carti intitulate, cu un joc de cuvinte intraductibil in romaneste, The Making of Love, este de fapt o constructie. Constructia in doi a iubirii va fi mai putin anevoioasa daca ne vom lasa ghidati de autorii acestui bestseller: un cuplu (casatorit) de specialisti in terapia familiei si in educatia copilului, bine cunoscuti atat in Australia natala, cat si in multele tari ale lumii in care au tinut conferinte adresate marelui public.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Iubirea se construieste in doi
Cartea Iubirea se construieste in doi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Iubirea se construieste in doi - Sharon Biddulph, Steve Biddulph" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Teste si exercitii pentru dezvoltarea inteligentei - Marc Caudal, Yann Caudal Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Marc Caudal, Yann Caudal
23,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata