Istorii de caz

Istorii de caz  - Kate Atkinson
Pret: 30,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstorii de caz
Comanda acum "Istorii de caz  - Kate Atkinson" de pe libraria ishop la pretul de 30,30 lei
Descriere carte:
Istorii de caz (2004) continua seria romanelor de succes semnate de Kate Atkinson. Firul actiunii se deruleaza in jurul a trei tragedii de familie: disparitia unei fetite, asasinarea unei tinere si uciderea unui barbat. Jackson Brodie, detectiv particular, se implica in rezolvarea celor trei cazuri.

Povestea este tulburatoare. Un oarecare mister continua sa planeze asupra ei chiar si atunci cand ai impresia ca ai aflat totul. Autoarea stie sa tina sub control actiunea. Numeroase detalii, portrete de caracter complexe si realiste, descrieri, conversatii si ganduri intime, salturi in timp, destine tragice - totul este bine dozat.

Dincolo de episoadele dramatice, cum ar fi incestul nedescoperit la timp si cu atat mai cumplit, dincolo de violentele de limbaj sau de aspectele nu intotdeauna placute ale vietii, in Istorii de caz se strecoara si o doza de umor si cinism, purtand uneori o masca suprarealista. Este un amalgam captivant, care creeaza un stil fascinant si care te obliga sa citesti romanul, incantat si plin de curiozitate, pana la ultima pagina.

  "O poveste politista literara, uluitor de complexa si emotionanta... Genul de roman pe care trebuie sa te apuci sa-l recitesti in clipa in care l-ai terminat." Guardian

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istorii de caz
Cartea Istorii de caz  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istorii de caz - Kate Atkinson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Polca bastarzilor - Stephen Wright Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Stephen Wright
26,91 lei
Viata unui barbat necunoscut - Andrei Makine Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Andrei Makine
21,80 lei
Insemnari dintr-o tara mare - Bill Bryson Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Bill Bryson
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala