Istorie traita

Istorie traita - Hilary Rodham Clinton
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstorie traita
Comanda acum "Istorie traita - Hilary Rodham Clinton" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Pentru prima oara in limba romana o zguduitoare carte de memorii a unei Prime Doamne care a fermecat si, totodata, a intrigat o lume intreaga: Hillary Rodham Clinton. De la anii copilariei si pina la marile momente care au definit administratia Clinton (ancheta Whitewater, intilnirea istorica dintre Arafat si Sharon, scandalul Monica Lewinsky) - totul prinde contur si adincime intr-o carte care prezinta cu adevarat ISTORIE TRAITA."Nu m-am nascut Prima Doamna si nici senator. Nu m-am nascut membru al Partidului Democrat. Nu m-am nascut avocat sau sustinator al drepturilor femeii si ale omului. Nu m-am nascut sotie sau mama. M-am nascut in America mijlocului de secol XX, un loc si un timp al oportunitatilor. Am fost libera sa aleg ce le-ar fi fost imposibil generatiilor anterioare de femei din tara mea si de neconceput pentru multe femei din lumea de astazi. Am ajuns la maturitate intr-un moment de apogeu al schimbarilor sociale si am luat parte la bataliile politice privind insemnatatea Americii si a rolului sau in lume. [...]La ora la care paseam pragul Casei Albe fusesem modelata de educatia primita de la parinti, de educatia din scoala, de credinta religioasa si de tot ceea ce invatasem pina atunci - ca fiica a unui tata conservator inrait si a unei mame mai liberale, ca student activist politic, sustinator al drepturilor copilului, ca avocat, ca sotie a lui Bill si ca mama a lui Chelsea."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istorie traita
Cartea Istorie traita in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istorie traita - Hilary Rodham Clinton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Regele Scamator. Stefan Iordache - Ludmila Patlanjoglu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ludmila Patlanjoglu
23,75 lei
La taifas - Aurora Liiceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Aurora Liiceanu
26,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica