Istorie. Manual pentru clasa a IV-a

Istorie. Manual pentru clasa a IV-a - Sorin Oane, Maria Ochescu
Pret: 12,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstorie. Manual pentru clasa a IV-a
Comanda acum "Istorie. Manual pentru clasa a IV-a - Sorin Oane, Maria Ochescu" de pe libraria ishop la pretul de 12,60 lei
Descriere carte:
Manualul de istorie pentru clasa a IV-a este primul text istoric coerent si sistematizat din viata unui elev. Asadar, autorii au avut in vedere o naratiune istorica plina de sens, atractiva si bine documentata, insa elaborata in ... perfecta conformitate cu rigorile didacticii moderne. Manualul este structurat in 6 capitole, iar capitolele cuprind fiecare lectiile de baza, dosare tematice si pagini special destinate evaluarii si autoevaluarii.

Fiecare capitol este precedat de o pagina speciala prin care cititorul-elev (pasiunea pentru istorie se dezvolta prin lectura) face cunostinta cu tematica intregului capitol.Lectiile propriu-zise sunt organizate pe doua pagini, pagina din stanga fiind rezervata evaluarii si analizei documentelor istorice scrise sau iconografice.Informatiile suplimentare asupra unor continuturi dezbatute in capitol se regasesc in dosarele tematice.

Activitati didactice semnalate iconografic: Activitate de grup, Lucrul cu marturia istorica, Aplicatie practica, Portofoliu, Observarea imaginii, Punctul tau de vedere, Stiati ca...Paginile de istorie distractiva pun la incercare, intr-un mod agreabil si amuzant, perspicacitatea elevilor. Ele demonstreaza potentialul educativ al unei abordari ludice, chiar si atunci cand obiectul abordat este trecutul istoric.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istorie. Manual pentru clasa a IV-a
Cartea Istorie. Manual pentru clasa a IV-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istorie. Manual pentru clasa a IV-a - Sorin Oane, Maria Ochescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Teste de limba romana. 56 de teste de aprofundare si dezvoltare. Clasa a IV-a - Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IV-a
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
12,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a IV-aCarti recomandate din categoria Clasa a IV-a