Istorie. Culegere de teste pentru admiterea la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza"

Istorie. Culegere de teste pentru admiterea la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" - Mihai Manea (coord.)
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstorie. Culegere de teste pentru admiterea la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza"
Comanda acum "Istorie. Culegere de teste pentru admiterea la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" - Mihai Manea (coord.)" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata, alcatuita de cadre didactice de specialitate, propunatori de subiecte la disciplina istorie la examenul de admitere la Academia de Politie "Alexandru loan Cuza" din Bucuresti, prezinta candidatilor la acest examen de admitere, credem, un instrument foarte util deverificare a cunostintelor.

Testele au fost formulate pe baza celor sapte manuale de istorie recomandate pentru examenul de admitere si aprobate de catre Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului (in prezent, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului) si a programelor de bacalaureat si de admitere la Academia de Politic "Alexandru loan Cuza" din Bucuresti .

Lucrarea contine intrebari structurate pe cele trei tipuri de itemi stabilite pentru examenul de admitere - grila, logica istorica, cronologie.

Autorii recomanda candidatilor la examenul de admitere - specialitatea istorie - parcurgerea in intregime a tuturor celor sapte manuale de istorie pentru clasa a Xll-a, aflate in uz scolar, cunoasterea foarte buna a notiunilor istorice fundamentale cu care se opereaza, a cronologiei istorice - inteleasa in detaliu, a documentelor/ izvoarelor istorice mentionate, cu toate prevederile lor corespunzatoare, intelegerea mecanismului de stabilire a relatiei de cauzalitate intre doua propozitii / afirmatii.

Sugeram candidatilor la examenul de admitere ca, dupa ce parcurg materia de examen prevazuta in programa de admitere publicata de Academia de Politie "Alexandru loan Cuza" din Bucuresti, sa treaca la rezolvarea testelor in conditii de examen, fara a apela la nicio sursa de inspiratie. Dupa verificarea raspunsurilor, candidatii sunt calduros indrumati sa treaca, din nou, in revista informatia necesara de specialitate, pentru a identifica punctele slabe si sa reia, cu intensitate, pregatirea de specialitate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istorie. Culegere de teste pentru admiterea la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza"
Cartea Istorie. Culegere de teste pentru admiterea la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istorie. Culegere de teste pentru admiterea la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" - Mihai Manea (coord.)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Contabilitatea Financiara. Teste Grila, Ed. A Ii-a - Chebac Niculina, Sirbu Carmen Urmatoarea carte recomandata din categoria Invatamant superior
Chebac Niculina, Sirbu Carmen
15,26 lei
O Istorie Universala A Nursingului - Buta Mircea Gelu, Buta Liliana Urmatoarea carte recomandata din categoria Invatamant superior
Buta Mircea Gelu, Buta Liliana
8,72 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Invatamant superiorCarti recomandate din categoria Invatamant superior