Istoria secreta a Vaticanului

Istoria secreta a Vaticanului - Francois-J. Lessard
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria secreta a Vaticanului
Comanda acum "Istoria secreta a Vaticanului - Francois-J. Lessard" de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
Aceasta carte este un monument solid construit pe greselile Bisericii romane din secolele cele mai indepartate. Greseli pe care Biserica nu le-a recunoscut niciodata, dar care a indepartat mii de credinciosi.

Istoria secreta a Vaticanului relateaza actele de violenta comise de Roma pentru a-si mentine controlul administrativ asupra organizatiei lucrative pe care a aparat-o prin intermediul amenintarilor, luptelor armate si excomunicarilor, pana in ziua in care Mussolini, Il Duce, a pus capat acestor pretentii inavuabile si inacceptabile, in schimbul platii a patru miliarde de lire catre Vatican.

La 86 de ani, autorul publica rodul a douazeci si cinci de ani de cercetari riguroase privind actiunile necuviincioase ale vicarilor apostolici care exercitau profesia papala prin intrigi indiscrete in care erau implicati banii, religia si sexul.

Francois-J. Lessard a lucrat patruzeci si cinci de ani in centrul finantelor din Montreal. El a denuntat fara ezitare, intr un mod spectaculos, grupul de intermediari care intretinea frica si dependenta guvernelor si cetatenilor. Om de actiune, "batranul tigru de pe strada Saint-Jacques" este creatorul primului fond mutual din Quebec.

Francois-J. Lessard este membru al Societatii Profesorilor de istorie din Quebec.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria secreta a Vaticanului
Cartea Istoria secreta a Vaticanului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria secreta a Vaticanului - Francois-J. Lessard" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Operatiunea Walkiria - Jesus Hernandez Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Jesus Hernandez
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie