Istoria lumii

Istoria lumii - Geiss Imanuel
Pret: 75,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria lumii
  • Autor: Geiss Imanuel
  • Editura: All
  • Colectia: Esentiall
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 973-684-704-2
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 664
  • Format carte:
Comanda acum "Istoria lumii - Geiss Imanuel" de pe libraria ishop la pretul de 75,90 lei
Descriere carte:
Fara o cunoastere a datelor, istoria ramane o simpla speculatie. Fara o clasificare a acestor date in cadrul unor corelatii, istoria ramane stiinta abstracta. Istoria lumii combina intr-un esafodaj riguros articulat date importante si texte explicative.
Structurata in 136 de teme si profiluri ? din preistorie pana in anul 2000, lucrarea de fata prezinta cursul istoriei universale in succesiune cronologica si prin intermediul unei abordari sistematice. Sintetic si intr-o viziune de ansamblu, bazat pe cunosterea profunda a istoriei, compendiul lui Imanuel Geiss pune la dispozitia elevilor, studentilor si tuturor celor interesati de istorie cunostintele fundamentale in domeniu.
In sectiunea sa finala, volumul cuprinde un bogat ansamblu de schite sintetice: Date cruciale ale istoriei mondiale * Sinteze ale istoriei statelor * Conducatori si oameni politici din cele mai importante state si formatiuni istorice * Religiile lumii * Marile familii de limbi * Concilii ale Bisericii * Ordine militaro-calugaresti * Imperii coloniale * Mari razboaie din istoria lumii * Mari crize diplomatice * Index de personalitati.

Imanuel Geiss (n. 1931 in Frankfurt/Main) a fost in perioada 1973-1996 profesor de istorie moderna si contemporana la Univesitatea din Bremen. Specialist in problemele Lumii a Treia, I. Geiss este autorul a numeroase lucrari publicate de prestigioase edituri germane in multe editii, foarte bine primite de specialisti: Panafricanismul. Despre istoria decolonizarii (1968), Chestiunea germana, 1806-1990 (1992), Istoria rasismului (1993), Istoria pe intelesul tuturor (2000).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria lumii
Cartea Istoria lumii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria lumii - Geiss Imanuel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Stefan, Stefan, Domn cel Mare - Bostan Constantin Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Bostan Constantin
47,41 lei
Cronica reginelor Egiptului - Joyce Tyldesley Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Joyce Tyldesley
85,49 lei
Oamenii de stiinta ai lui Hitler - John Cornwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
John Cornwell
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie