Istoria ieroglifica si Tiganiada sau Tabara-Tiganilor pe intelesul tuturor

Istoria ieroglifica si Tiganiada sau Tabara-Tiganilor pe intelesul tuturor - Vasilica Ivan, Ioan Ivan
Pret: 9,32 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria ieroglifica si Tiganiada sau Tabara-Tiganilor pe intelesul tuturor
Comanda acum "Istoria ieroglifica si Tiganiada sau Tabara-Tiganilor pe intelesul tuturor - Vasilica Ivan, Ioan Ivan" de pe libraria ishop la pretul de 9,32 lei
Descriere carte:
In istoria culturii noastre Cantemir pare a fi luat asupra-si sarcina de a duce pana la limita lucrurile limbii. Iar daca desparti limba de gata facutul ei si o gandesti in facerea ei, vezi ca ea singura te indeamna sa-i urmaresti libertatile, care sunt si chinurile ei de a spune ceea ce este necesar. (Constantin Noica)

Vocatia lui Budai-Deleanu nu este descriptiva si sub acest raport suntem departe de finetea de gravor a lui Cantemir. Nici o strofa nu are valoare vizuala si nu alcatuieste coloristic un tablou oricat de caricatural. Insa scriitorul are un adevarat geniu verbal si catalogul numelor de tigani e un grotesc de sonuri. (George Calinescu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria ieroglifica si Tiganiada sau Tabara-Tiganilor pe intelesul tuturor
Cartea Istoria ieroglifica si Tiganiada sau Tabara-Tiganilor pe intelesul tuturor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria ieroglifica si Tiganiada sau Tabara-Tiganilor pe intelesul tuturor - Vasilica Ivan, Ioan Ivan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Neruda vazut de Skarmeta - Antonio Skarmeta Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Antonio Skarmeta
18,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Critica LiteraraCarti recomandate din categoria Critica Literara