Istoria filozofiei limbajului de la inceputuri pana la Rousseau

Istoria filozofiei limbajului de la inceputuri pana la Rousseau - Eugen Coseriu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria filozofiei limbajului de la inceputuri pana la Rousseau
  • Autor: Eugen Coseriu
  • Editura: Humanitas
  • Colectia: Academica
  • Categoria: Filosofie
  • ISBN: 978-973-50-2961-6
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 620
  • Format carte:
Comanda acum "Istoria filozofiei limbajului de la inceputuri pana la Rousseau - Eugen Coseriu" de pe libraria ishop la pretul de 53,10 lei
Descriere carte:
In fata ta vorbeste nu doar cineva care cunoaste infinit de multe lucruri si care, prin urmare, poate sa-si expuna, cu o impresionanta autoritate, interpretarile si judecatile. In fata ta vorbeste cineva care este sigur de ceea ce spune si pentru care lucrurile omenesti si cele cosmice, si mai ales cele care tin de eruditie, au o anumita ordine. Astfel, de exemplu, Coseriu stie si spune care este sarcina filozofiei si a stiintei. Filozofia isi pune problema sensului fiintei. Prin urmare, filozofia limbajului isi pune problema sensului fiintei limbajului. (Jrgen TRABANT)

Diferenta specifica a lecturii pe care ne-o ofera Eugeniu Coseriu consta in accentul pe o hermeneutica a originarului si a autenticitatii, pentru care contactul direct cu textele marilor ganditori reprezinta deopotriva punctul de plecare, reperul constant si punctul final. Ideile par astfel a fi "mosite" in chiar matricea lor originara, adica in gandirea celor care le-au produs. (Eugen MUNTEANU)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria filozofiei limbajului de la inceputuri pana la Rousseau
Cartea Istoria filozofiei limbajului de la inceputuri pana la Rousseau in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria filozofiei limbajului de la inceputuri pana la Rousseau - Eugen Coseriu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Filosofia educatiei - Arnaldo Nisckier Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Arnaldo Nisckier
6,65 lei
Fenomenologia spiritului - G. W. F. Hegel Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
G. W. F. Hegel
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie