Istoria codurilor secrete

Istoria codurilor secrete - Laurent Joffrin
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria codurilor secrete
Comanda acum "Istoria codurilor secrete - Laurent Joffrin" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Codurile secrete sunt atemporale. Inainte ca Champollion sa le descifreze tainele, enigmaticele hieroglife contribuisera la misterul care invaluia Egiptul antic. Codurile si cifrurile au reprezentat din cele mai vechi timpuri un instrument indispensabil in chestiunile de ordin politic, diplomatic sau militar din lumea intreaga. Laurent Joffrin ne prezinta aceste coduri prin intermediul unor istorii emblematice: cifrul lui Cezar, scrisorile Mariei Stuart, legenda mastii de fier, limba uitata a indienilor navajo, masina criptografica Enigma, folosita de germani in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, si altele la fel de celebre. De-a lungul a zece povesti captivante, autorul ne initiaza in arta criptologiei, explicandu-ne cele mai uzitate procedee, precum transpozitia, codificarea mixta sau substitutia. Mai mult, spargatorii de coduri pasionati vor gasi la sfarsitul fiecarui capitol o provocare - o enigma care trebuie descifrata.
Laurent Joffrin, pseudonimul lui Laurent Mouchard, este un jurnalist francez nascut in 1952. Din 2006 conduce prestigioasa publicatie Liberation. A publicat mai multe carti, printre cele mai cunoscute numarandu-se La Gauche en voie de disparition (Stanga pe cale de disparitie, 1984), Les Batailles de Napoleon (Razboaiele lui Napoleon, 2000), La princesse oubliee (Printesa uitata, 2002).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria codurilor secrete
Cartea Istoria codurilor secrete in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria codurilor secrete - Laurent Joffrin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Marturie si document. Volumul II (trei parti) - Constantin Ticu Dumitrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Constantin Ticu Dumitrescu
65,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie