Istoria cinematografiei in capodopere. Virstele peliculei. Vol. 4: De la A noastra-i libertatea la Pe aripile vintului (1931-1939)

Istoria cinematografiei in capodopere. Virstele peliculei. Vol. 4: De la A noastra-i libertatea la Pe aripile vintului (1931-1939) - Tudor Caranfil
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria cinematografiei in capodopere. Virstele peliculei. Vol. 4: De la A noastra-i libertatea la Pe aripile vintului (1931-1939)
Comanda acum "Istoria cinematografiei in capodopere. Virstele peliculei. Vol. 4: De la A noastra-i libertatea la Pe aripile vintului (1931-1939) - Tudor Caranfil" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
"O carte mai mult decit utila celor interesati de istoria cinematografiei." (Stefan Agopian)  

"Este mai mult decit o carte prin care un autor isi incununeaza pasiunea de o viata pusa in slujba celei de-a saptea arte, e un fel de arheologie cinematografica." (Ioan Zubascu)    

"Stilul narativ seducator al Virstelor peliculei, metoda biografismului critic si pofta de poveste au fost subliniate inca de la prima editie, numele lui Sainte-Beuve aparind frecvent in cronicile scrise atunci. Autorul alterneaza detaliile biografice, pitorescul, picantul cu momentele de teorie pura, dar niciodata arida, cartile sale fiind totodata si o descriere a felului in care s-a construit de-a lungul secolului XX cultura vizuala europeana... Cred ca e semnificativ sa punctam rolul covirsitor pe care-l joaca reeditarea volumelor lui Tudor Caranfil, pentru ceea ce numim, in genere, critica imaginii." (Igor Mocanu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria cinematografiei in capodopere. Virstele peliculei. Vol. 4: De la A noastra-i libertatea la Pe aripile vintului (1931-1939)
Cartea Istoria cinematografiei in capodopere. Virstele peliculei. Vol. 4: De la A noastra-i libertatea la Pe aripile vintului (1931-1939) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria cinematografiei in capodopere. Virstele peliculei. Vol. 4: De la A noastra-i libertatea la Pe aripile vintului (1931-1939) - Tudor Caranfil" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum se fac filmele - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Cinematografie
Paul Stewart, Chriss Riddell
18,90 lei
Noul cinema romanesc. De la tovarasul Ceausescu la domnul Lazarescu - Cristina Corciovescu (coordonator), Magda Mihailescu (coordonator) Urmatoarea carte recomandata din categoria Cinematografie
Cristina Corciovescu (coordonator), M...
23,70 lei
Curentele Artei Moderne - CRISTEA Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Cinematografie
CRISTEA Ioan
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
CinematografieCarti recomandate din categoria Cinematografie