Istoria Artei Romanesti

Istoria Artei Romanesti - Vasile Florea
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria Artei Romanesti
Comanda acum "Istoria Artei Romanesti - Vasile Florea" de pe libraria ishop la pretul de 189,90 lei
Descriere carte:
Aparuta in conditii grafice de exceptie si fiind extrem de bine documentata, lucrarea se adreseaza tuturor iubitorilor de arta atat profesionistilor in materie, cat si publicului larg. Bogat ilustrat, volumul ofera o imagine de ansamblu, sugestiva si cuprinzatore, a evolutiei fenomenului complex al artei de pe teritoriul Romaniei, incepand din preistorie si pana la jumatatea secolului XX, sub multiple manifestari: arhitectura, pictura, sculptura, grafica, arte decorative si aplicate. Cuprinde, in acelasi timp si numeroase monumente din stanga Prutului. Informatia este structurata in capitole si subcapitole ce corespund unor epoci, secole, arte si tehnici artistice. Contine indice de nume si aproximativ 1000 de reproduceri color si alb-negru ale celor mai valoroase opere din toate ramurile artei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria Artei Romanesti
Cartea Istoria Artei Romanesti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria Artei Romanesti - Vasile Florea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sarbatori si obiceiuri. Transilvania. Vol. III - Institutul de Etnografie si Folclor ?C. Brailoiu? Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Institutul de Etnografie si Folclor ?...
21,75 lei
Dictionar de arta universala - Vasile Florea Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Vasile Florea
11,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta