Isme - Sa intelegem stilurile arhitecturale

Isme - Sa intelegem stilurile arhitecturale - Jeremy Melvin
Pret: 42,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIsme - Sa intelegem stilurile arhitecturale
Comanda acum "Isme - Sa intelegem stilurile arhitecturale - Jeremy Melvin" de pe libraria ishop la pretul de 42,99 lei
Descriere carte:
Urmând aceeasi linie ca si predecesoarea sa de succes ...ISME ? S? întelegem arta, cartea de fat? este un ghid indispensabil pentru orice iubitor al cl?dirilor frumoase c?ruia îi lipseste o educatie academic? în domeniul istoriei arhitecturii.

Având la îndemân? aceast? unealt? practic?, oricine poate c?l?tori pe drumurile lumii, înv?tând s? identifice stiluri arhitectonice, s? recunoasc? cele mai importante curente si s? discute în cunostint? de cauz? despre elemente constructive.

...ISME ? Sa întelegem stilurile arhitecturale este scrisa captivant si este plina de informatii utile, formulate pe un ton direct, lipsit de formalism, tocmai pentru a demistifica "...ismele" folosite la definirea curentelor stilistice în arhitectura. Fiecare curent este explicat în termeni simpli ce îl fac accesibil cititorului obisnuit, simplu admirator. În plus, veti gasi cuvintele-cheie ce descriu curentul respectiv, sursele si influentele stilistice, o list? cu cei mai importanti arhitecti ale caror lucrari apartin curentului descris, precum si câteva exemple de constructii (unele ilustrate). Cititorii sunt îndemnati sa considere "...ismele" ca fiind unelte utile, chiar daca nu extrem de precise, de conversatie si explorare, mai degraba decât stricte definitii academice. Structura cuprinzatoare a cartii de fata da oricui posibilitatea de a întelege maretia arhitecturii si de a se bucura de frumusetea unei cladiri, fie ca priveste o capodopera baroca, stând pe terasa unei cafenele europene, fie ca bântuie prin "canioanele urbane" ale vreunei metropole nord-americane.









Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Isme - Sa intelegem stilurile arhitecturale
Cartea Isme - Sa intelegem stilurile arhitecturale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Isme - Sa intelegem stilurile arhitecturale - Jeremy Melvin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
CD VILE MODERNE VOL.2 - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Arhitectura - Urbanism
***
40,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Arhitectura - UrbanismCarti recomandate din categoria Arhitectura - Urbanism