Invatati engleza cu Tim si prietenii sai

Invatati engleza cu Tim si prietenii sai - Cristina Johnson, , Edward Johnson
Pret: 9,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInvatati engleza cu Tim si prietenii sai
Comanda acum "Invatati engleza cu Tim si prietenii sai - Cristina Johnson, , Edward Johnson" de pe libraria ishop la pretul de 9,41 lei
Descriere carte:
Invata limba engleza cu Tim si prietenii sai este, dincolo de valoarea sa educativa, un univers ludic. Complementaritatea dintre joc si utilitate este intocmai reteta succesului pentru aceasta carte care va fi cu siguranta mult mai mult decat un simplu material didactic... va deschide perspective si va contribui la o invatare coerenta a limbii engleze.

Pentru ca, asa cum stim cu totii, invatarea limbii engleze a depasit de mult timp caracteristicile unei discipline pur scolare, transformandu-se, in epoca pe care o traim, intr-o absoluta necesitate. Concomitent cu aceasta noua perspectiva, dar si pentru insusirea corecta si coerenta a vocabularului si a celorlalte notiuni gramaticale, avem nevoie de o abordare didactica bine definita. Metoda invatarii prin joc, pe care ne-o propun Edward si Cristina Johnson in noua lor carte, precum si structura extrem de ingrijita a notiunilor si compartimentarea lor pe capitole, ofera cartii calitatea de care are nevoie orice suport de invatare pentru cei mici.

Ce poate face un soldatel- jucarie?

- poate explora teritorii necunoscute, zburand cu elicopterul chiar si deasupra indepartatei Anglii
- te poate invata utilitatea tuturor materialelor scolare, de la creioane si stilouri pana la ghiozdan
- te poate invata sa confectionezi un felinar de Halloween
- te poate conduce pana la Mos Craciun

dar mai presus de toate acestea, se poate transforma in cel mai devotat prieten al tau.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Invatati engleza cu Tim si prietenii sai
Cartea Invatati engleza cu Tim si prietenii sai in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Invatati engleza cu Tim si prietenii sai - Cristina Johnson, , Edward Johnson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
INFORMATICA PENTRU CICLUL PRIMAR. NIVELUL UNU. CLASELE I-II - MATEI, Rodica; MATEIAS, Dorina Urmatoarea carte recomandata din categoria Manuale scolare
MATEI, Rodica; MATEIAS, Dorina
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Manuale scolareCarti recomandate din categoria Manuale scolare