Invatarea limbilor "fara invatare"

Invatarea limbilor "fara invatare" - Elisabeta Niculescu
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInvatarea limbilor "fara invatare"
Comanda acum "Invatarea limbilor "fara invatare" - Elisabeta Niculescu" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Este o carte unica despre invatarea limbilor care sensibilIzeaza asupra unui alt mod de invatare, putin studiat, invatarea implicita indirecta, proces natural care se intimpla pe tot parcursul vietii fara ca noi sa sa stim. Invatarea implicita insoteste un proces de invatare directa, constienta si acopera o arie de informatie mult mai mare decit cea din zona activa a constiintei. Este modul in care invatam sa vorbim prima limba ,cel mai sigur succes lingvistic trait de fiecare dintre noi in mod instinctiv si natural. Ideea de a reitera acest succes absolut in invatarea altor limbi este seducatoare. Aici este meritul cartii . Ea cerceteaza in lumina ultimelor studii pe creier si in stiintele neurocognitive modul in care creierul invata sa vorbeasca in scopul de a explicita implicitul , de a transfera in invatarea altor limbi, factorii care activeaza mecanismlele psihologice insondabile. Aceasta cunoastere fascinanta si bulversanata prin noutatea ei , inspira tehnicile invatarii tranzitate prin care se achizitioneaza prin sarcini de invatare indirecta informatia aflata in mod intentionat in zona subliminala, prin care se creaza automatisme in limbaj, se elimina accentul in limba noua si se compenseaza in mod inspirat si fericit lipsa mediului natural lingvistic. Cartea se adreseaza unui public larg prin informatia la zi , bazata pe cercetarile nobelistilor care demitizeaza A? adevaruri A? si denunta multe clisee ,mai ales in invatare, limbaj si comunicare, dar principalii beneficiari ai lecturii integrale a cartii sint profesorii de limbi si cei interesati de un nou mod de invatare a limbilor .

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Invatarea limbilor "fara invatare"
Cartea Invatarea limbilor "fara invatare" in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Invatarea limbilor "fara invatare" - Elisabeta Niculescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Teaching literature. Tips for teachers - Luminita Matei Delgiudice Urmatoarea carte recomandata din categoria Limbi straine
Luminita Matei Delgiudice
12,94 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limbi straineCarti recomandate din categoria Limbi straine