Invata singur Microsoft EXCEL

Invata singur Microsoft EXCEL - Mariana Milosescu
Pret: 12,43 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInvata singur Microsoft EXCEL
Comanda acum "Invata singur Microsoft EXCEL - Mariana Milosescu" de pe libraria ishop la pretul de 12,43 lei
Descriere carte:
Cartea contine informatii si aplicatii practice pentru prelucrarea foilor de calcul cu Excel si este utila tuturor celor care doresc sa invete sa lucreze cu calculatorul pentru a putea face fata unui interviu la angajare sau pentru a sustine un examen care sa le ateste cunostintele necesare pentru utilizarea calculatorului. Informatiile si aplicatiile sunt prezentate pe intelesul tuturor. Din capitolul "Prezentarea aplicatiei de calcul tabelar Excel" aflati activitatile pe care le puteti desfasura cu aceasta aplicatie, conceptele si entitatile caracteristice unei aplicatii pentru prelucrarea foilor de calcul, modul in care este organizata fereastra aplicatiei si cum puteti personaliza interfata aplicatiei. In capitolul "Operatii cu registre de lucru" sunt prezentate operatiile pe care le puteti executa cu registrele de lucru (crearea, salvarea, deschiderea, inchiderea, protejarea) si cu foile de calcul dintr-un registru (inserarea, stergerea, redenumirea, copierea, mutarea, ascunderea). In capitolul "Editarea, formatarea si tiparirea foilor de calcul" sunt prezentate operatiile care va ajuta sa introduceti si sa corectati datele din celulele foii de calcul (sa selectati celule si sa executati operatii cu celulele selectate, sa inserati intr-o celula o formula de calcul, sa completati celulele cu serii de date, sa localizati diferite entitati in foaia de calcul, sa sortati si sa filtrati datele), sa formatati caracterele, celulele si paginile si sa tipariti foile de calcul dintr-un registru. In capitolul "Exploatarea foilor de calcul" sunt prezentate diferite facilitati pe care le puteti folosi pentru a obtine informatii prin prelucrarea datelor dintr-o foaie de calcul: listele, tabelele pivot, functiile si diagramele. In capitolul "Analize de tipul Ce-ar fi daca..." sunt prezentate metodele prin care puteti sa folositi recalcularea automata pentru a obtine diferite variante de rezultate: scenariile, tabelele de date, analiza de tipul "cauta rezultatul final" si analiza de tipul "rezolvare". Cartea este organizata pe mai multe module, fiecare dintre ele avand ca scop dobandirea unei anumite categorii de cunostinte si abilitati. Fiecare modul contine doua sectiuni: o sectiune cu prezentarea informatiilor referitoare la subiectul tratat si o sectiune cu aplicatii practice denumita "Laborator". La sfarsitul fiecarui capitol, pentru verificarea cunostintelor teoretice dobandite, puteti sa raspundeti la intrebarile din sectiunea "Incercati", iar pentru verificarea abilitatilor dobandite puteti sa rezolvati problemele din sectiunea "Executati".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Invata singur Microsoft EXCEL
Cartea Invata singur Microsoft EXCEL in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Invata singur Microsoft EXCEL - Mariana Milosescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sa invatam Word si Excel pas cu pas - Simona Petrescu, Marcel Andrei Homorodean Urmatoarea carte recomandata din categoria Microsoft Office
Simona Petrescu, Marcel Andrei Homoro...
34,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Microsoft OfficeCarti recomandate din categoria Microsoft Office