Invata din trecut, gindeste in viitor

Invata din trecut, gindeste in viitor - Dan Sullivan, Catherine Nomura
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInvata din trecut, gindeste in viitor
Comanda acum "Invata din trecut, gindeste in viitor - Dan Sullivan, Catherine Nomura" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Procedeaza intotdeauna in asa fel, incat viitorul tau sa fie mai mare decat trecutul! Invata din trecut, gandeste in viitor ofera zece legi simple pe care oricine le poate aplica pentru a mentine o perspectiva inovativa si mereu proaspata asupra vietii si a lumii din jur. Prin exemplele unor povesti adevarate, Sullivan si Nomura ilustreaza fiecare dintre cele zece legi si demonstreaza cat de importanta este si cea mai mica schimbare in gandire, indiferent de varsta, salariu sau post pentru a trece cu succes peste toate obstacolele. Odata ce incepi sa integrezi aceste legi in propria viata, niciodata nu vei mai fi depasit, ele nu se vor degrada si te vor conduce catre fericire si implinire deplina.

Dan Sullivan este un inovator, si un ganditor conceptual de exceptie si are peste treizeci de ani de experienta ca renumit orator, consultant, organizator strategic pentru persoane si companii antreprenoriale.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Invata din trecut, gindeste in viitor
Cartea Invata din trecut, gindeste in viitor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Invata din trecut, gindeste in viitor - Dan Sullivan, Catherine Nomura" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
50 de secrete ale artei persuasiunii - Noah J. Goldstein, Steve J. Martin, Robert B. Cialdini Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Noah J. Goldstein, Steve J. Martin, R...
25,60 lei
Adio, zi de luni ! - Dan Miller Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Dan Miller
34,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala