Introducere in psihanaliza lui Sigmund Freud

Introducere in psihanaliza lui Sigmund Freud - Jean-Pierre Chartier
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntroducere in psihanaliza lui Sigmund Freud
Comanda acum "Introducere in psihanaliza lui Sigmund Freud - Jean-Pierre Chartier" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Jean-Pierre Chartier ne ofera poate cea mai clara si mai exacta introducere in doctrina freudiana, prin prisma evolutiei istorice a acesteia. Ideea autorului de a suprapune peste biografia lui Freud expunerea marilor sale descoperiri si de a le urmari destinul in contextul miscarii psihanalitice fixeaza durabil in memoria cititorului atat datele cardinale ale vietii parintelui psihanalizei, cat si sensul conceptelor fundamentale ale psihologiei si psihoterapiei bazate pe inconstient.
De o utilitate certa este Tabloul sinoptic final, care pune in paralel evenimentele importante din viata lui Freud si conceptele psihanalitice fundamentale, ca si Lexicul, in care sunt definiti peste 50 de termeni-cheie ai psihanalizei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Introducere in psihanaliza lui Sigmund Freud
Cartea Introducere in psihanaliza lui Sigmund Freud in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Introducere in psihanaliza lui Sigmund Freud - Jean-Pierre Chartier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. I) - Helmut Thoma, Horst Kachele Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihanaliza
Helmut Thoma, Horst Kachele
84,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihanalizaCarti recomandate din categoria Psihanaliza